Сторінка 2. Лікарі в Києві (метро Бориспільська)

Яна! Мама Никитки
Наш идеальный доктор! Наше чудо! Благодаря Вацик Мирославе Михайловне мы стали родителями самого красивого, здорового и счастливого мальчика в мире!!! Наше ЭКО было лёгким и приятным! А отношения с доктором сложились чудным образом! Она нам стала родная!
Тетяна
Ми з чоловіком давно хочемо дітей. Але скільки б я намагалася завагітніти, все даремно. Зверталися за допомогою до спеціалістів, також все дарма. Аж поки одного разу не почули від знайомих, із схожою проблемою про Вацик Мирославу Михайлівну. Вирішили записатися до неї на прийом, як то кажуть "надія помирає останньою". І не пошкодували. Зараз на 15 тижні вагітності. Дякуємо Вам за допомогу!
Ортопед, Травматолог, Ортопед-травматолог
Бере участь в конференціях для підвищення кваліфікації, вдосконалення знань і професійних навичок.
Київ Харківське ш., 121 (Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх палатного корпусу) м.Харківська327м.Бориспільська214
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на питаннях репродуктивного здоров'я. Проводить комплексну діагностику та корекцію чоловічого і жіночого безпліддя. Розробляє індивідуальні схеми лікування. Спеціалізується на відновленні менструального циклу, гормональної корекції. Веде прийом вагітних, приймає пологи.
Ендокринолог
Олена Олександрівна спеціалізується на діагностиці та профілактиці захворювань, так чи інакше пов'язаних з порушенням обміну речовин і гормонального фону на різних етапах складності. Серед патологій, які лікує лікар, присутнє ожиріння, цукровий діабет, зоб, гіпотиреоз, а також тиреотоксикоз та інші хвороби ендокринологічного профілю.
Лікар спеціалізується на комплексному лікуванні захворювань терапевтичного профілю. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи, УЗД та рентген. Виконує плевральну пункцію. Лікує цистит, гастрит, простудні хвороби, харчові отруєння. Бере активну участь в наукових конференціях.
Лікар-стоматолог, займається безкоштовним консультуванням пацієнтів, оглядає і виписує рекомендації по догляду за зубами і ротовою порожниною. Лікує запальні процеси і інфекції парадонта. Ставить протези і пломби. Крім того, надає послуги відновлення зубної емалі.
Консультація безкоштовно
Дитячий стоматолог, Стоматолог-ендодонт
Доктор займається діагностикою, лікуванням патологій ясен і всіх видів карієсу у дорослих і дітей. Проводить естетичну реставрацію зубів, інструментальну, медикаментозну обробку та пломбування кореневих каналів. Виконує чистку, відбілювання та інші маніпуляції з видалення зубного каменю і нальоту.
Консультація безкоштовно
Акушер-гінеколог, репродуктолог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань. Займається відновленням циклу, розробляє комплекс заходів з лікування безпліддя. Проводить терапію аменореї, ановуляторних циклу, деформації маткових труб. Допомагає в плануванні вагітності, веде облік.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Функціональний діагност, УЗД-фахівець
Лікар Савченко Вікторія Федорівна спеціалізується в області функціональної діагностики. Проводить консультацію, де дає повну оцінку щодо здоров'я і відхилень роботи органів і різних фізіологічних систем організму. Займається виміром фізичних і хімічних показників, використовуючи сучасні лабораторні та інструментальні методи. Практикує електрокардіографію та електроенцефалографію. Проводить холтерівське моніторування ЕКГ з метою встановлення показників, що визначають відхилення у здоров'ї пацієнта. Крім того, істотно займається УЗД серця.
Судинний хірург
Доктор займається діагностикою та лікуванням патологій васкулярної системи людини і відхилень у функціонуванні магістральних судин. В роботі використовує консервативні та хірургічні методики. Виконує мікросклеротерапіі судинних зірочок, мініфлебектомію, косметичну венектомію, підбір компресійного трикотажу.
Психотерапевт
Лікар психотерапевт вищої категорії. Надає послуги з лікування розладів вегетативної нервової системи, лікує мігрені, безсоння, депресії, синдром хронічної втоми, надає психотерапевтичну допомогу при проблемах підліткового віку, сімейних конфліктах. Закінчив Мінський медичний інститут.
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5 м.Театральна1215м.Хрещатик114