Сторінка 3. Андрологи в Києві
154 відгука
Олег
Спасибо за назначенное лечение!
17 серпня '16 г.
Артем
Проходил у него лечение. Только положительные отзывы, никаких претензий за время лечения не возникло. Терапия была проведена качественно, сейчас я здоров только благодаря ему.
Инна
Обратились к Василию Михайловичу. Спасибо за консультацию и внимание
Игорь
Доктор внимательный и доброжелательный.
02 жовтня '16 г.
Едуард
Спеціаліст гарний, уважний, приділив мені максімум уваги та вирішив мою проблему
12 вересня '16 г.
Роман
Не знаю как и благодарить за решение моей проблемы. Честно сказать сглупил - надо было сразу к нему обращаться, а я все сам до сам пытался. Все эти " народные средства" и прочий рекламный бред не действует, даже не думайте. А вот лечение от этого специалиста - действует и еще как! Рекомендую
Андролог, сексопатолог, уролог
Діагностика та лікування захворювань сечостатевої системи, проведення діагностичних та лікувальних урологічних процедур та маніпуляцій. Має великий досвід роботи та володіє сучасними методиками лікування. До кожного пацієнта використовує індивідуальний підхід та уважне ставлення
Уролог, онколог
Гречко Богдан Олегович
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Уролог, УЗД-фахівець
Гриднев Андрей Андреевич
Лікар займається діагностикою, профілактикою та лікуванням урологічних захворювань хірургічними та консервативними методами. Виконує операцію з видалення водянки яєчка, протезування яєчка та операцію Мармара при варикоцеле. Проводить чоловічу цистоскопію, радіохвильове або лазерне видалення кондилом, папілом промежини або зовнішніх статевих органів.
Ендокринолог, андролог, лікар ультразвукової діагностики
Лікар ультразвукової діагностики вищої категорії. Володіє 7 науковими роботами та має один патент України.
Київ
м.Ірпінь, вул.Антонова 4-Б
Уролог, Хірург
Лікар-уролог вищої категорії. Має досвід роботи в передових зарубіжних клініках. Надає консультаційні послуги в області урології та андрології. Проводить діагностику і лікування таких захворювань, як пієлонефрит, уретрит, цистит, епідидиміт, сечокам'яна хвороба, уретроцеле, варикоцеле, водянка яєчника, аденома простати, лейкоплакія сечового міхура, синдром полікістозних яєчників. Виконує установку ниркового стента, Уретероскопія, літотрипсії.
Уролог, Андролог
Лікар уролог-андролог. Надає послуги з лікування та діагностики захворювань сечостатевої системи, спеціалізується на питаннях сексології та андрології. Закінчив Національний медичний університет ім. А. О. Богомольця.
Уролог, Андролог, Сексопатолог
Лікар вищої категорії в області урології, сексопатології, андрології. Має вчений ступінь кандидата медичних наук, звання Заслуженого лікаря України, входить до Європейської та Української асоціації урологів. Гулей Я. В. проводить терапію урологічних патологій, інфекційних процесів, запалень, захворювань нирок, сексуальної дисфункції.
Ендокринолог, УЗД-фахівець
Гурская Валентина Анатольевна
Ендокринолог вищої категорії, лікар УЗД лікує широкий спектр ендокринологічних захворювань. Приймає пацієнтів із цукровим та нецукровим діабетом, аутоімунним тиреоїдитом, вузловим зобом, гормональними змінами. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та ультразвукове дослідження щитовидної залози.
Дитячий хірург
Дворовой Тимофей Константинович
Я лікар дитячий хірург . Займаюсь лікуванням всієї хірургічної, урологічної патології. В своїй роботі користуюсь сучасними підходами та протоколами лікування. Щодня оперую дітей з різними хірургічними захворюваннями.
Уролог, Андролог, Сексопатолог
Лікар уролог-андролог, сексопатолог, проводить пластику вуздечки статевого члена, гідроцеле, сперматоцеле. Займається лікуванням такіз захворювань, як зовнішніх статевих органів чоловіків, сімейне безпліддя, нирок, сечовивідних шляхів.