Лікарі в Харкові (Шевченківський район)

Наталія
Дякую , Наталії Анатоліївні за увагу , та професійність. Дуже переживала ,чи зможу ділитись таким особистим , чи зможуть мене зрозуміти , чи не буду виглядати , як дивна... Але мене почули , зрозуміли , я знайшла багато відповідей на свої питання. Точно нормалізувала свій стан і точно зараз мені на багато легче. Розумію , що одна зустріч це дуже мало, планую , що продовжу роботу з Наталею Анатолівною , але вже і після однієї зустрічі відчуваю себе на багато краще . Дуже дякую та рекомендую спеціаліста
23 липня '26 г.
Софія
Мені сподобалось. Розмова була дуже тепла , відчувалось , що мене розуміють . Після розмови зменшилась тривога, відчула свої сили .На майбутнє буду звертатись тільки до цього спеціаліста .
22 червеня '26 г.
Юлія
Дякую , Наталія . Зустріч була важлива , та дієва. Зверталась з приводу тривоги . Рекомендую цього спеціаліста.
13 квітня '26 г.
Світлана
Звернулись з чоловіком , так як останнім часом багато непорозумінь та скандалів. Завдяки питанням , що ставила Наталія вдалось почути та побачити один одного. Це те , що багато років ми не могли зробити у двох. Зустрічі були дуже дієвими. Дякую вам ,Наталія, та рада що до вас звернулись .Раджу всім цього спеціаліста .
10 квітня '26 г.
Інфекціоніст, гепатолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням інфекційних захворювань. Приймає дорослих та дітей з гельмінтозом, вірусними гепатитами, дифтерією, скарлатиною, інфекційним мононуклеозом, вітрянкою, вірусним менінгітом та іншими патологіями. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Психолог, Психотерапевт
Доктор Куліш Наталія Анатоліївна спеціалізується в області психотерапії, психології. Проводить індивідуальні та групові сеанси психотерапії, допомагає пацієнтам відновити життєву рівновагу, віру в себе і свої сили. Володіє навичками проведення арт-терапії, гештальт-терапії, психодрами. Веде роботу з дітьми та підлітками, батьками. Допомагає у вирішенні сімейних та особистих конфліктів, складних ситуацій.
Наталія
23 липня '26р.
Консультація ОНЛАЙН 1600
Педіатр, гастроентеролог
Лікар займається діагностикою та терапією патологій шлунково-кишкового тракту у дітей, спеціалізується також в області педіатрії. Лікує гострі респіраторні інфекції, бронхіт і атопічний дерматит. Приймає дітей з болями в області живота, підвищеною температурою тіла, блювотою, печією і запорами.
Інфекціоніст, гепатолог
Доктор Андрусовіч Інна Володимирівна — інфекціоніст, лікар вищої категорії. Досвід роботи 14 років. Спеціалізується на захворюваннях, викликаних проникненням в організм інфекційних агентів. Лікує генітальний герпес, краснуху, кір та дизентерію. Розробляє індивідуальні схеми терапії гепатиту в гострій і хронічній стадії перебігу. Приймає в консультативному режимі за попереднім записом. У своїй практиці використовує безінтерфероновие схеми лікування.
Психіатр, дитячий психіатр
Лікар займається діагностикою, лікуванням та профілактикою психічних розладів у дорослих і дітей. Лікує неврози, депресію, епілепсію, панічні атаки, безсоння, втрату апетиту та тривожність. Приймає дітей з затримкою мовного розвитку та аутизмом. Значний практичний досвід, відданість доказовим медичним практикам, зацікавленість у результатах
Консультація 2000 грн.
Кардіолог, терапевт
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні серцево-судинних захворювань. Вивчає вплив апоптозу на механізми прогресування серцевої хронічної недостатності. Успішно лікує васкуліт, стенокардію, гіпертонічну хворобу, ішемічну хворобу серця, аритмію, гіпотонію та інші патології. Проводить консультативний прийом, проводить розшивку ЕКГ, займається інтерпретацією аналізів.
Кардіолог, лікар УЗД
Наталія Володимирівна - висококваліфікований кардіолог, лікар УЗД з багаторічним досвідом роботи, кандидат медичних наук. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні гострих та хронічних захворювань серцево-судинної системи, веденням онкохворих на поліхіміотерапії. Активно застосовує сучасні методи діагностики, включаючи ЕКГ, УЗД, стрес-тести та навантажувальні проби, для точного визначення діагнозу
Харків вул. Григорія Сковороди (Пушкінська), 82 м.Ярослава Мудрого
Ендокринолог
Лікар-ендокринолог спеціалізується на комплексній діагностиці та лікуванні захворювань ендокринної системи, включаючи цукровий діабет, аутоімунний тиреоїдит, ожиріння, патології щитовидної залози, надниркових залоз та обмін речовин. Понад 20 років займається підбором індивідуальної терапії, контролем гормонального балансу та профілактикою ускладнень ендокринних порушень.
Психотерапевт, Психолог
Доктор Котенко Юлія Іванівна спеціалізується в області психології. Консультує в якості психотерапевта, займається лікуванням неврозів, фобій. Надає допомогу при депресіях, проводить групові та індивідуальні консультації.
Ендокринолог
Лікар в роботі використовує такі методи діагностики, як УЗД, еластографія, ЕКГ. Займається діагностикою та лікуванням патологій щитоподібної залози (гіпотиреоз, гіпертиреоз, вузловий зоб, підгострий тиреоїдит, хронічний аутоімунний тиреоїдит), порушень вуглеводного обміну (порушення толерантності до глюкози, цукровий діабет та його ускладнення), порушень фосфорно-кальцієвого обміну (гіпо- та гіперпаратиреоз), захворювань гіпоталамо-гіпофізарної зони (пролактиноми, нецукровий діабет та ін.), захворювань надниркових залоз (гиперальдостеронизм, гиперкортицизм, надниркових залоз, вроджена дисфункція кори надниркових залоз), ожиріння і дефіциту ваги.
Консультація 750 грн, УЗД щитоподібної залози з допплерографiєю 600 грн