Сторінка 4. Лікарі в Харкові (Шевченківський район)

Світлана
Звернулася на безкоштовну консультацію. Познайомилися з психологинею. В моїй ситуації запропонувала спробувати терапію з віртуальною реальністю. Цікаві відчуття. Поки знаходжуся в процесі терапії, але можу сказати, що це досить цікавий та здається дієвий підхід. Рекомендую спробувати, якщо маєте певні фобії.
Сафронов Олексій
Звертався на безкоштовну консультацію для знайомства з психологом. Мені розказали причину мого стану та запропонували вихід. Я вперше відчув на собі терапію з вертуальною реальністю. Це ніби відпочиваєшь і лікуєшься одночасно! Після першої спроби мені стало легше. Ніби думки повернулися на місце і я тепер ними керую. VR-терапія це щось неймовірне, що повертає тебе до спокійного життя. Дуже радий, що мені розповіли про цей центр.
Сурговт Марія
Затишний центр. Уважно вислухали та відповіли на всі мої питання. Однозначно звернуся ще. Рекомендую.
Натали
Обращалась к Красовской с проблемами пищеварения. Доктор диагностировала проблему и назначила интенсивную терапию. Сейчас я здорова и проблем в этой области нет. Искренне благодарна.
27 червеня '18 г.
Доктор Красовська Інеса Григорівна працює терапевтом, має 17-річний стаж. До компетенції лікаря входить діагностика і терапія захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної, нервової, сечостатевої системи, ЛОР-органів, ГРВІ. У спектр послуг входить проведення консультацій з профілактики загострення хронічної патології та розвитку сезонних захворювань.
Практичний психолог
« Інтереси клієнта завжди знаходяться в центрі уваги психолога. Моєю метою є допомога у пошуку саме Вашого вірного шляху для досягнення цілей та значного покращення в емоційній, соціальній та фізичній сферах життя. Ви відчуєте допомогу та підтримку протягом всього часу терапії»
Консультація первинна 1099 грн
Харків вул. Дмитра Антоненко, 49, корпус 2 м.Ботанічний сад
Дерматолог, косметолог, трихолог
Лікар проводить видалення новоутворень, плазмотерапію, мезотерапію, контурну пластику, ниті Aptos. Також проводить комплексне лікування та ведення хворих з шкірними захворюваннями різної етіології, діагностику родинок та інших новоутворень шкіри, дерматоскопію. Займається лікуванням атопічного та алергічного дерматиту, грибкових ураження шкіри, акне, себореї та розацеа, випадіння волосся.
Консультація 650/700 грн.
Дитячий офтальмолог
Лікар займається веденням дитячого офтальмологічного прийому, призначення оптичної корекції різної складності дітям та дорослим.
Стоматолог-імплантолог, хірург, ендодонт, ортопед
Стоматолог-імплантолог, хірург, ендодонт, ортопед. Доктор філософії медичних наук Ph.D Член Об'єднання стоматологів-ортопедів і зубних техників України та Асоціації імплантологів України Спеціалізується на імплантації зубів, видаленні зубів, на лікуванні кореневих каналів із застосуванням мікроскопа. Проводить лікування періодонтиту і пульпіту. Проводить ортопедичне лікування зубного ряду.
Консультація безкоштовно
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар проводит консультативний прийом, надає послугу ведення вагітності. Проводить ультразвукове дослідження органів малого тазу (абодмінально / трансвагинально), кольпоскопію, радіохвильове лікування патології шийки матки.
Акушер-гінеколог Могилевська Маріанна Валеріївна має першу категорію, 18-річний досвід роботи. Надає спеціалізовану допомогу дорослим і дітям. У спектр послуг доктора входить гінекологічний огляд, додаткове обстеження, лікування порушень менструального циклу, вагініту, сальпингоофорита, інфекційні хвороби репродуктивної системи.
Офтальмолог Охременко Лариса Василівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні очних хвороб. Проводить консультацію з первинним оглядом органу зору для встановлення гостроти зору і інших важливих показників. Діагностує хвороби очного яблука, очниці, слізних органів, вік і кон'юнктиви. Проводить Скіаскопію ока, корекцію зору сучасними методами, включаючи використання лазерного обладнання. Практикує авторефрактометрію і комп'ютерну периметрію очей. Володіє обладнанням для вимірювання внутрішньоочного тиску. Спеціалізується на офтальмоскопії очного дна. Лікує також короткозорість, далекозорість, астигматизм, кон'юнктивіт, глаукому.
Консультація від 650 грн
Стоматолог-терапевт, ортопед
Лікар-стоматолог-ортопед, терапевт. Спеціалізується на художній реставрації зубів за вінірною технікою, лікуванні карієсу, відбілюванні зубів, професійній чистці зубів. Займається ортопедичним відтворенням зубного ряду.
Консультація безкоштовно
Терапевт, алерголог, пульмонолог, імунолог
Доктор медичних наук, професор Харківського національного медичного університету. Спеціалізація: терапія-вища категорія, алергологія-вища категорія, пульмонологія, клінічна імунологія.