Сторінка 17. УЗД молочних залоз в Києві

Анастасія
Вдячна Ірині Георгіївні за свій сон.. За своє зниження ваги.. За те що приливи закінчились і не пече в голові
Мика
Результатом консультації дуже задоволений! Лікар дуже кваліфікована і уважна, дає слушні поради. Після детального обстеження прийду до неї за лікуванням і рецептом. Всім рекомендую! Таких лікарів. вже мабуть не знайдеш!
Варсавия
Лікар професіонал своєї справи. Я записалася на прийом за рекомендаціями своїх знайомих. Візит виправдав всі очікування. Лікар справжній фахівець у своїй сфері. Все чітко, ясно, та по справі. Ліки ефективні. Зараз значно краще. Рекомендую!
Света Ц
Я залишився всім задоволений, хороший прийом, тямуща фахівець. Лікар професіонал своєї справи і знає про що говорить. таких фахівців мало де зустрінеш. Я до цього змінив багато лікарів, але до цього буду ходити безперечно. Рекомендую!
Iнна
Дуже сподобалася робота лікаря. Вона була ввічливою, уважною і кваліфікованої. Залишилися тільки позитивні враження. Всі поради слушні, та дієві. Ліки не дороговартісні але ефективно допомагають. Від щирого серця спасибі лікарю!
Терапевт Скрипченко В.О.- врач от Бога. Как хорошо, что есть у нас ещё врачи по призванию, а не по специальности. Очень рекомендую этого врача!!!
Київ вул.,О. Мішуги, 3В , Позняки
м.Позняки4 2 м.Харківська14 5 м.Осокорки20 3
Багатопрофільний медичний центр для дорослих і дітей надає послуги кваліфікованих фахівців вузьких спеціальностей, лабораторну діагностику, інструментальні методи обстеження і лікування.
Благомед
Київ вул. Еспланадна, 20 (4 поверх, каб. 417)
м.Палац спорту1 1 м.Площа Українських героїв5 4 м.Хрещатик18 12
Київська клініка "Благомед" є багатопрофільною. Штат працівників клініки складається з досвідчених фахівців, лікарів вищої категорії, кандидатів медичних наук. Пацієнтам виявляються наступні медичні послуги: консультації лікарів: педіатра; гінеколога; уролога; невролога; гастроентеролога; ендокринолога; отоларинголога; ультразвукові дослідження; лікувальний...
  • Ультразвукове дослідження молочних залоз 550
Київ вул. Метрологічна, 44
м.Теремки38 7 м.Іподром45 13
Медичний центр "Сучасна медицина" — приватний медичний центр, який надає послуги для дорослих пацієнтів і підлітків. У клініці приймають гепатологи, гастроентерологи, сімейні лікарі, урологи та хірурги, ендокринологи і кардіологи, онкологи та наркологи, дерматокосметологи й інші фахівці.
Київ пр-т Повітрофлотский, 52
м.Вокзальна38 10 м.Політехнічний інститут50 8 м.Шулявська47 6
Медичний центр "Медіана" - медичний заклад, що спеціалізується на наданні широкого спектру послуг європейського рівня. Використання в роботі сучасного обладнання дозволяє швидко діагностувати патології та призначати ефективне лікування.
Київ вул. Богданівська, 7 В
м.Вокзальна14 13
Клініка Oksal.Med — це спеціалізований центр, що надає комплексні послуги з онкохірургії, естетичної хірургії і мамології. У центрі використовується сучасне технічне оснащення, що дозволяє провести комплексну діагностику та отримати достовірні результати.
ADONIS
Київ наб. Дніпровська, 26 К
м.Осокорки2 1 м.Славутич12 4
Медичний центр сімейного здоров’я "Адоніс" спеціалізується на лікуванні безпліддя, гінекології та дитячій медицині. Серед співробітників центру багато лікарів вищої категорії, відомих також і за кордоном.
ADONIS
Київ вул. Раїси Окіпної, 8 Б
м.Лівобережна9 2 м.Дарниця25 16
Багатопрофільний медичний комплекс "Адоніс" на м. Лівобережній включає в себе кілька спеціалізованих відділень (стоматологічне, педіатричне, гінекологічне тощо). Штат спеціалістів центру складається у тому числі з лікарів вищої категорії.
МЕДПРОФ
Київ вул. Вишгородська, 31
м.Мінська48 11 м.Оболонь52 17
Медичний центр "МЕДПРОФ" на Вишгородській здійснює профілактику та діагностику захворювань, надає консультації фахівців за напрямами терапія, хірургія, отоларингологія, офтальмологія. Тут можна пройти медичні огляди, отримати відповідні медичні документи, довідки.
  • УЗД молочних залоз 400
Київ вул. Щербаківського, 42
м.Нивки11 5 м.Сирець35 15
Медичний центр Medelveys (Медельвейс) на Щербаківського — клініка, яка спеціалізується на наданні широкого спектру послуг. У центрі можна записатися на прийом до андролога, гінеколога, гастроентеролога, сімейного лікаря, уролога, невролога, дерматолога, кардіолога і іншим лікарям.
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 2 , Осокорки
м.Осокорки7 3 м.Позняки10 5 м.Славутич21 6
Медичний центр "Ваш ЛІКАР" на Осокорках надає пацієнтам діагностику і лікування за багатьма медичними напрямками. Тут працюють висококваліфіковані фахівці за напрямками: Сімейна медицина, Педіатрія, Кардіологія, Неврологія, Отоларингологія, Офтальмологія, Психологія, Ортопедія, Фізіотерапія, Масаж, Денний стаціонар, УЗ-діагностика, Функціональна...