Сторінка 3. Кольпоскопія в Києві

Знайдено 179 клінік

Сб Нед Цілодобово
Кленова Юлія Миколаївна
Борисейко Марина Олександрівна
Хоть и без света-вообще, прийомом довольны. Врач знает свою работу, дал рекомендации. Спасибо.
Герасимова Анжела Юріївна
Обстеженням у Вашому медичному центрі залишилася задоволеною. Висловлюю щиру подяку мед. персоналу за обслуговування та уважне і доброзичливе ставлення до пацієнта.
Андрнеєва Катерина Володимирівна
Лікар дала відповідь на всі мої питання. Під час консультації задавала змістовні запитання. Я була здивована проведеному узі , добре що мені вистачило грошей оплатити
Мирошніченко Тетяна Олексіївна
Все добре
Воротинська Уляна Вікторівна
Дуже хороший лікар.
8,2
Київ вул. Політехнічна, 25/29
м.Політехнічний інститут6 2 м.Шулявська22 9 м.Лук'янівська29 8
Медичний центр Віра Надія Любов є першим українським установою, співробітники якої спеціалізуються на наданні допомоги у догляді за важкохворими, престарілими людьми, хворими дітьми, як в домашніх, так і в стаціонарних умовах. Послуги, що надаються центром Віра Надія Любов: цілодобова допомога доглядальниці пацієнтам на дому, яка має досвід роботи в...
  • Кольпоскопія розширена 400
8,2
Академія вашого здоров'я на Спаській — це багатопрофільний медичний центр, який надає широкий спектр послуг, починаючи від первинної діагностики і закінчуючи реабілітацією після перенесених захворювань, в тому числі коронавірусної інфекції.
  • Кольпоскопія 285
  • Кольпоскопія з відеовізуалізацією 330
  • Кольпоскопія з відеовізуалізацією провідного гінеколога 600
Київ б-р Руденка (Кольцова), 14 Д
р.Святошинський
Джі Ай Мед (GIMED) - це клініка сімейного здоров'я, що надає розширений спектр послуг. Медичний центр спеціалізується на професійній і якісній медичній допомозі.
  • Кольпоскопія 550
  • Відеокольпоскопія 700
Київ пр-т Червоної калини, 26 А , Троєщина
р.Деснянський
Клініка Глобал Медик спеціалізується на лікуванні та діагностиці захворювань. В установі можна записатися на прийом до онколога, кардіолога, гастроентеролога, уролога й акушера-гінеколога. Досвідчений медичний персонал і сучасне обладнання дозволяють швидко діагностувати захворювання і призначити ефективне лікування.
  • Кольпоскопія 530
Київ пр. Свободи, 22, поверх 1 , Виноградар
м.Героїв Дніпра35 16 м.Дорогожичі43 21
Гінекологія УНІКО — це сучасний центр, який надає послуги з лікування гінекологічних захворювань, а також порушень з боку репродуктивної системи. Центр проводить консультативний прийом, в тому числі дитячий та підлітковий прийом, клінічний огляд, забір біологічного матеріалу для досліджень, кольпоскопія, в тому числі розширена цифрова кольпоскопія, УЗД ОМТ...
  • Цифрова кольпоскопія 300
Київ с. Коцюбинське, вул. Доківська, 14/1
Олтім Клінік — це медичний центр, що надає комплексні послуги з більш ніж 20 напрямків. Величезний досвід у поєднанні з регулярним підвищенням рівня кваліфікації дозволяє надавати якісні послуги. Комплексний підхід — це ключова перевага медичного центру. Ми працюємо з пацієнтами будь-якого віку, включаючи дітей першого року життя.
  • Розгорнута кольпоскопія з фотознімком 595
Клініка результативної діагностики, лікування, профілактики широкого спектру захворювань як в дорослих, так і у дітей. Клініка МЕДЕМ оснащена найсучаснішим медичним обладнанням (УЗД апаратом та гастроскопом) та забезпечує комплексну діагностику, лікування і профілактику широкого спектру захворювань, проведення різних фізіотерапевтичних і лікувальних...
  • Кольпоскопія 500
Київ вул. Краківська, 27
м.Чернігівська3 1
  • Кольпоскопія 400
  • Відеокольпоскопія 500
Київ просп. Берестейський, 65
м.Берестейська5 17 м.Нивки5 17
Медичний центр Healthy&Happy на просп. Берестейскому – це багатопрофільний медичний центр для чоловіків та жінок. Ми надаємо тут медичні послуги, як первинної медичної допомоги (терапевт), так і спеціалізовані медичні послуги з акушерства і гінекології, хірургії, неврології, лабораторної та інструментальної діагностики для дорослих.
  • Кольпоскопія 600
Cеть медцентров "Академия вашего здоровья"
Київ вул. Гната Хоткевича, 12
м.Чернігівська7 1 м.Лісова19 9 м.Дарниця21 3
Багатопрофільний медичний центр "Академія вашого здоров'я" з 2012 року займається діагностикою та лікуванням за 18 напрямами. У штаті центру 19 лікарів вищої та першої категорій.
  • Кольпоскопія 285
  • Кольпоскопія з відеовізуалізацією 330