Сторінка 2. Кольпоскопія в Києві

Знайдено 148 клінік

Сб Нед Цілодобово
Гудзовська Світлана Яківна
Обслуговування клієнта на самому вищому рівні,персонал дуже уважний до клієнта, дівчатка просто молодці,опис обстеження зроблений своєчасно дякуючи Гаврилюк Оксані Миколаєві, якщо мені буде треба обстеження,буду звертатися тільки сюди Клініка Нова
Сергей
"Клініка Нова" метро Васильковская вулиця Практична 3А. Абсолютно случайно нашёл эту клинику в интернете остался очень доволен особенно Огромное спасибо Оле которая делает МРТ я вам так скажу если опять мне это понадобится то я приду именно сюда . Это класс персонал просто золотой. Отношение к клиенту и их проблемам просто вызывает восхищение. Оля огромное Вам Спасибо ВЫ Человек с большим сердцем. (Паникер 54года)
Лариса
Чудова клініка. Досвідчені фахівці. Особиста подяка медсестра Надія, лаборант КТ, МРТ Олена , адміністратор Анна
Гудзенко Наталія Василівна
Чудова лікарка Катерина Іванівна, дуже кваліфікована, розумна, приємна!
Янцевич Наталія Анатоліївна
Чудово
Екатерина Ивановна - прекрасный грамотный специалист! Все доступно, понятно! Рекомендую!
Київ вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10
м.Лівобережна7 2 м.Дарниця16 10 м.Гідропарк26 5
Багатопрофільний медичний центр "Клініка Нова" використовує широкий діапазон діагностичних і терапевтичних послуг для виявлення і лікування різних захворювань. Провідні напрямки роботи медцентру: акушерство і гінекологія, педіатрія, терапія, кардіологія, гастроентерологія, урологія, проктологія, ендокринологія, хірургія, дерматокосметологія і...
  • Кольпоскопія розширена 250
  • Цифрова кольпоскопія з кольоровим фото 250
Київ пр. Свободи, 22, поверх 1 , Виноградар
м.Героїв Дніпра35 16 м.Дорогожичі43 21
Гінекологія УНІКО — це сучасний центр, який надає послуги з лікування гінекологічних захворювань, а також порушень з боку репродуктивної системи. Центр проводить консультативний прийом, в тому числі дитячий та підлітковий прийом, клінічний огляд, забір біологічного матеріалу для досліджень, кольпоскопія, в тому числі розширена цифрова кольпоскопія, УЗД ОМТ...
  • Цифрова кольпоскопія 300
Київ вул. Велика Васильківська, 92
м.Олімпійська6 2 м.Палац Україна12 5 м.Печерська32 *
Медичний центр "Герц" проводить діагностування різних патологій на самих ранніх стадіях їх розвитку. Клініка обладнана хорошими діагностичними апаратами, прийом ведуть досвідчені фахівці.
  • Кольпоскопія розширена 600
Працює з
Вт: 09:30-17:00 Ср: 09:30-17:00 Чт: 09:30-17:00 Пт: 09:30-17:00 Сб: 09:30-14:00
Київ с. Коцюбинське, вул. Доковская, 14/1
Олтім Клінік — це медичний центр, що надає комплексні послуги з більш ніж 20 напрямків. Величезний досвід у поєднанні з регулярним підвищенням рівня кваліфікації дозволяє надавати якісні послуги. Комплексний підхід — це ключова перевага медичного центру. Ми працюємо з пацієнтами будь-якого віку, включаючи дітей першого року життя.
  • Розгорнута кольпоскопія з фотознімком 595
Київ вул. Краківська, 27
м.Чернігівська3 1
  • Кольпоскопія 400
Багатопрофільна медична клініка "Ендокрин Медікал" спеціалізується на захворюваннях ендокринної системи, а також здійснює терапію широкого спектру хвороб. Тут працюють лікарі-ендокринологи вищої кваліфікації, кандидати та доктори наук. У штаті клініки терапевт, гастроентеролог, гінеколог, невропатолог, анестезіолог, лікар ультразвукової діагностики.
  • Кольпоскопія 300
  • Кольпоскопія (Дослідження проводить кандидат медичних наук Ісламова А.А.) 450
Київ пр-т Володимира Івасюка (вул. Героїв Сталінграду), 12 Д
м.Оболонь14 2 м.Мінська20 3
Медичний центр "Гравімед" - це клініка сучасної жінки. Місце, де ми комплексно піклуємось про жіноче здоров’я на усіх етапах життя, включаючи профілактику, діагностику та лікування захворювань, планування і ведення вагітності, післяпологове відновлення, а також різноманітні косметологічні процедури для вашої краси, впевненості та відмінного самопочуття.
  • Відеокольпоскопія 550
  • Відеокольпоскопія (д.м.н. Суханова А.А.) 650
Київ вул. Драгоманова, 17 , Позняки
м.Харківська21 5 м.Позняки18 6
Гінекологічний медичний центр "Атланта" спеціалізується в області жіночого репродуктивного здоров'я, займається лікуванням і діагностикою захворювань.
  • Контрольна кольпоскопія 300
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 А
м.Шулявська10 25
  • Кольпоскопія 350
Центр женского здоровья
9,1
Київ ул.Бориса Гмыри, 16
м.Позняки14 4
Спеціалізована клініка "Хелена" - це медичний заклад, який профілюється на гінекологічних захворюваннях жінки та на моніторингові жіночого здоров’я. У ньому працюють досвідчені гінекологи, спеціалісти з ультразвукової діагностики та професіонали лабораторних аналізів.
  • Кольпоскопія 350