Сторінка 2. Кольпоскопія в Києві

Катерина
Була у лікаря імунолога Свідро Олени Вікторівни. Чудова професійна фахівчиня, досвідчена та розуміюча лікарка. Яка приділила мені купу часу, аби все обговорити та все мені пояснити. Дякую їй за призначенням, за те, що якісно мене опитала, зробила все можливе, щоб розібратися. Не призначала нічого зайвого, а саме те, що в моїй ситуації потрібно. Дякую за довірливу розмову, уважне ставлення та чудову професійну діагностику. Бажаю успіхів і міцного здоров'я колективу клініки та пацієнтам, що сюди завітають.
Старенкевич Михайло Андрійович
Уважні та кваліфіковані співробітники
Швець Олександр Ростіславович
Похилюк Тетяна Григоріївна
Мені не сподобалося обслуговування в Медікал Град. Лікар був знервований,розмовляв неввічливо. На УЗ апараті не можливо було зробити фото органів.Комп'ютер не друкував,і лікар писав висновки від руки незрозумілим почерком.Прикро. А от дівчата з сервісу молодці! Старанно підшукували мені кабінет УЗД по моїм вимогам:ближче до мого дому і на зручний для мене час.Це був Медікал Град,але ж дівчата не знали,які там умови. Я теж. Більше туди не піду
Зайцев Руслан Вікторович
Дуже добре тільки не правільно смайлик поставив
Чоловіку потрібно було зробити МРТ, почали шукати клініку, і натрапили на мирум, де стоїть один із останніх апаратів мрт і де немає обмеження за вагою пацієнта. Далі вже я зверталася до невролога, уролога, робила УЗД, МРТ. Одна з кращих клінік Києва, впевненістю можу сказати що краще ніж Добробут, де я обслуговувалась за останні 6 років. Лікарі Мирум за напрямами або не поступаються або навіть краще ниж инших клініках.
Київ вул. Пимоненка, 10 А
м.Лук'янівська10 25
Медичний центр "Медікал Град" в Києві - клініка, яка надає пацієнтам широкий перелік медичних послуг. В установі ведуть прийом ультразвукові діагности, масажисти, урологи, андрологи, терапевти, кардіологи, гінекологи і гастроентерологи. Також можна записатися на консультацію до мамолога, сімейного лікаря, ендокринолога, невролога та ревматолога.
  • Кольпоскопія 400
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
р.Подільський
MIRUM clinic — це сучасна клініка доказової медицини, розташована у м. Києві по вул. Віктора Некрасова, 1-3. Основні напрямки роботи: поліклініка для дорослих, діагностичний центр (КТ, МРТ, УЗД, рентген), репродуктологія (лікування безпліддя у жінок та чоловіків, проведення програм ЕКЗ, ембріологія), лабораторна діагностика (в тому числі генетичні...
  • Скринінгова кольпоскопія 532
Київ пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх
м.Житомирська3 2 м.Святошин24 7 м.Академмістечко23 6
Клініка Prohealth займається наданням хірургічнго, високо кваліфікованого лікування пацієнтам по ЛОР направленню, судинній-хірургії, флебології, щелепно-лицевої хірургії та травматології. Викорустовуємо для цьог сучасне обладнання та спеціалістів ТОП рівня. В клініці є стаціонар з затишними, одномісними палатами. Розташовані біля метро Житомирської.
  • Кольпоскопія 500
Київ вул. Щербаківського 45 А, 2 поверх
м.Нивки
"Медсейв +" - багатопрофільний медичний центр , що спеціалізується у наданні ефективної медичної допомоги для усієї сім’ї завдяки команді досвідчених фахівців, наявності високоточного діагностичного обладнання та приділенню максимальної уваги кожному пацієнту.
  • Кольпоскопія 400
  • Відео кольпоскопія (розширена) 500
Київ вул. Деміївська, 13, оф. 3
м.Деміївська11 9 м.Голосіївська13 5
Верум — сучасний медичний центр з європейським рівнем надання кваліфікованої допомоги. Центр є багатопрофільним медичним закладом, штат якого складається з професіоналів з великим досвідом роботи.
  • Експертна розширена кольпоскопія з видачею висновку 790
Київ вул. Деміївська, 13
м.Деміївська11 9 м.Голосіївська13 5
"Verum expert clinic — спеціалізований центр здоров'я експертного рівня і узгодженого медичного обслуговування. особливості клініки "
  • Експертна розширена кольпоскопія з видачею висновку 790
ХЕЛСІ ЕНД ХЕПІ (Healthy&Happy) на Саксаганського — vедичний центр повного спектру поліклінічних послуг для дорослих і дітей. У центрі надаються консультації для дорослих та дітей, проводиться інструментальная діагностика, амбулаторная допомого, надається послуга хірургії одного дня, естетична медицина.
  • Кольпоскопія 600
Київ пр. Свободи, 22, поверх 1 , Виноградар
м.Героїв Дніпра35 16 м.Дорогожичі43 21
Гінекологія УНІКО — це сучасний центр, який надає послуги з лікування гінекологічних захворювань, а також порушень з боку репродуктивної системи. Центр проводить консультативний прийом, в тому числі дитячий та підлітковий прийом, клінічний огляд, забір біологічного матеріалу для досліджень, кольпоскопія, в тому числі розширена цифрова кольпоскопія, УЗД ОМТ...
  • Цифрова кольпоскопія 300
Київ вул.Олександра Кониського, 38
м.Лук'янівська22 6 м.Золоті ворота26 12 м.Хрещатик37 13
Medico - це сучасно обладнана київська медична клініка в Україні. У нашій клініці працюють лікарі багатьох спеціальностей. Більшість із них отримали досвід роботи як у київських, так і в закордонних медичних закладах, тому вони добре знайомі з тим, як працює охорона здоров'я в багатьох країнах, і тому розуміють потреби всіх пацієнтів. Медіко дбає про...
  • Кольпоскопія 600
Київ с. Коцюбинське, вул. Доківська, 14/1
Олтім Клінік — це медичний центр, що надає комплексні послуги з більш ніж 20 напрямків. Величезний досвід у поєднанні з регулярним підвищенням рівня кваліфікації дозволяє надавати якісні послуги. Комплексний підхід — це ключова перевага медичного центру. Ми працюємо з пацієнтами будь-якого віку, включаючи дітей першого року життя.
  • Розгорнута кольпоскопія з фотознімком 595