Сторінка 13. Електрокардіографія (ЕКГ) в Києві

6,0
Знайдена 321 клініка

Наталья Петрова
Лечила зубы у Яны Вячеславовны. Прекрасный доктор и человек. Сделала она все профессионально и с душой. Очень рекомендую обращаться к ней, в клинике Ангелия.
Наталія Чудних
Дуже вдячні лікарам "Ангелії"а особливо Серденюк Юлії Вікторівні за їх чуйність,людяність.Вони є найкращі,розумні лікарі.Вони нам допомогли на всі 100%.
Сафонова Олеся
Хочу выразить огромную благодарность стоматологу Михайлец Евгению Александровичу за чуткость, высокий профессионализм, шикарное отношение к своим клиентам. Вы очень хороший врач. Отдельное спасибо девочке- медсестре (простите не знаю Вашего имени). Спасибо за теплый прием, за качественно выполненную работу (мы ВПО ) нам сделали абсолютно все бесплатно. Спасибо Вашей команде, Вашей клинике.
Гарна клініка, відмінні фахівці
Гордиенко Татьяна
Хочу выразить благодарность врачу- невролог Наталье Васильевне Шешуряк за внимание и добросердечность.
Зарина
Мені сподобався прийом! Мене цілковито проконсультували з питань, які хвилювали. Показали в чому проблема, та пояснили на що потрібно звернути особливу увагу. Призначили лікування. Нав'язування послуг не було. Дійсно хороший лікар.
Київ вул. Олени Пчілки, 3а
м.Харківська35 9 м.Позняки31 6 м.Вирліца48 13
MD Clinic - медичний центр широкого профілю "Медична династія" займається діагностування, лікуванням і профілактикою по 13 медичних напрямках. До штату входять 34 фахівця різних кваліфікації з багаторічним досвідом практичної роботи.
  • Електрокардіографія 400
Київ вул. Лариси Руденко, 3
м.Позняки8 1 м.Харківська11 5
Медичний центр "Ангелія" — це сучасна клініка, що спеціалізується на проведенні лабораторних та інструментальних досліджень організму, а також наданні комплексної допомоги з різних напрямків. На території центру можна здати близько 600 видів аналізів, включно з терміновими.
  • Електрокардіографія з інтерпретацією 300
  • Електрокардіографія без інтерпритації 170
Працює з
Пн: 08:00-21:00 Вт: 08:00-21:00 Ср: 08:00-21:00 Чт: 08:00-21:00 Пт: 08:00-16:00
Київ вул. Вадима Гетьмана, 3 , Шулявка
м.Шулявська7 15 м.Дорогожичі33 18
Більше 10 років відома на ринку медичних послуг компанія "Інститут клінічної медицини". Клініка пропонує послуги щодо своєчасної якісній діагностиці стану організму і виявленню проблем на ранніх стадіях: експертне ультразвукове дослідження, дуплексне сканування судин, ендоскопічна діагностика (гастроскопія, кольпоскопія), дерматоскопія, функціональна...
  • Електрокардіограма (ЕКГ) без розшифровки 200
  • Ехокардіографія з тканинним доплером 950
  • Електрокардіограма (ЕКГ) з розшифровкою 350
Київ вул. Велика Житомирская, 14
м.Площа Незалежності12 6 м.Поштова площа17 7
Медичний центр "Якість життя" — це сучасна клініка, що спеціалізується на гастроентерології, дитячої гастроентерології та гельмінтології. Основна перевага установи — оновлене обладнання, точні реактиви та європейські стандарти лікування.
  • Електрокардіограма (ЕКГ) 200
  • Електрокардіограма (ЕКГ) з описом 350
Київ вул. Дмитра Багалія 4
м.Чернігівська19 3 м.Дарниця18 5
Спеціалісти клініки доктора Чорномиза спеціалізуються на еферентній терапії, проводять виведення з організму токсинів, отрут і хімікатів. Пацієнтам надаються медичні послуги наступних категорій: консультації уролога, дерматолога, гінеколога, хірурга, гастроентеролога, терапевта, сімейного лікаря, нарколога. Також в клініці проводиться комплексне...
  • Електрокардіограма (без розшифровки) 300
Київ бульвар Миколи Руденка 14, Д
м.Житомирська
Медичний заклад спеціалізованого типу Continuum профілюється на діагностиці та лікуванні захворювань неврологічного характеру. Окрім цього, вона організовує послуги рефлексотерапії. Медичний центр був відкритий у 2012 році. Досвід, отриманий в медичних академіях та в низці приватних клінік, знаходить своє застосування в організації роботи "Клініки доктора...
  • Електрокардіографія 250
6,0
Київ вул. Платона Майбороди, 8
м.Дорогожичі24 6 м.Лук'янівська19 8
Сучасний спеціалізований медичний заклад Інститут планування сім'ї (IPF) займається питаннями репродуктивної медицини, лікуванням жіночого і чоловічого безпліддя, поєднуючи практику і науково-дослідну діяльність.
  • Електрокардіограма(ЕКГ) 300
Київ Пр. Правди, 41-Е , Виноградар
м.Сирець48 18 м.Дорогожичі1 час 05 19 м.Оболонь1 час 11 15
Медичний центр "Євмакс" на Виноградарі надає послуги сімейної медицини, діагностики, педіатрії, гінекології, урології, кардіології, неврології тощо. Тут працюють досвідчені фахівці з персональним підходом до кожного пацієнта.
Київ, вул. Щербаківського, 52
м.Нивки 20 6 м.Сирець 28 9
Віта Медікал
Київ вул. Оноре де Бальзака,80
м.Лісова18 м.Оболонь17
Віта Медікал — це сучасний медичний центр на Бальзака у Києві. Це унікальне місце, основне завдання якого полягає в збереженні міцного здоров'я та гарного самопочуття на довгі роки.
6,2
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерська6 5 м.Звіринецька14 10 м.Палац Україна31 17
Медичний центр "Здравиця" — це сучасна клініка сімейної медицини, що поєднує діагностику, ендоскопію, малоінвазивної хірургію і травматологію, естетичну косметологію і фізіотерапію. Консультативне відділення включає сімейну терапію, педіатрію, кардіологію, неврологію, ендокринології, акушерство та гінекологію, урології, отоларингологію, офтальмологію і...