Клініки акушерства і гінекології у Львові (Личаківський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі акушери-гінекологи в Личаківському районі
Консультація акушера-гінеколога з безпліддя 800 грн
7,0
Фильтр: (Знайдено 5 клінік)
Знайдено 5 клінік

Сб
Сортировка
Олег
Консультувався у лікаря Меренцова О.М. Дякую за високий професіоналізм та уважність Все сподобалось.
Микола
Щиро вдячний лікарю Меренцову О.М. за консультацію, все доступно і зрозуміло. Чудово, що на місці можна пройти необхідне обстеження та приступити до лікування. Гарний фізіопроцедурний кабінет.Рекомендую.
Віталій
Був на прийомі у лікаря Меренцова О.М. Дуже чуйний та кваліфікований спеціаліст. Зрозумів проблему, призначив лікування. Дякую.
Микола Степанович
Звернувся у клініку "Чоловіче здоров'я", до уролога Меренцова О.М., підійшла локація. Чудова атмосфера, та професійний підхід колективу . Гарний рівень та позитивний результат мого звернення.
9,7
Львів вул. Костя Левицького, 97
р.Личаківський
Клініка інтимної медицини для всієї родини «Чоловіче здоров’я +». Кваліфікована та спеціалізована допомога у сфері урології, сексології, андрології та гінекології. Широкий спектр ультразвукових досліджень на апараті експертного класу. Співпрацюємо з провідними лаболаторіями України, будь-які аналізи за попереднім записом у зручний день і час. Сучасні доказові протоколи лікування на новітньому обладнанні експертного рівня. По справжньому індивідуальний підхід до кожного пацієнта клініки.
  • Консультація акушера-гінеколога з безпліддя 800
  • Консультація акушера-гінеколога 800
8,5
в клініці 1 акушер-гінеколог
Львів вул. Костя Левицького, 55а
р.Личаківський
Центр лікування складних випадків безпліддя Паренс-Україна являє собою лікувально-діагностичний центр, що займається проблемами репродуктивної функції чоловіка і жінки. У розпорядженні центру власна ембіологіческая лабораторія, УЗД-апарат, сучасні комп'ютерні тест-системи. Приймає лікар: Крочак Віра Михайлівна
  • Супровід вагітної VIP з І по ІІІ триместр 69 315
  • Супровід вагітної VIP з ІІ по ІІІ триместр 58 855
  • Супровід вагітної VIP з ІІІ триместру 40 345
  • Супровід вагітної другий триместр (Ескулаб) 11 040
  • Супровід вагітної другий триместр двійня (Ескулаб) 11 340
5,4
Львів вул. Володимира Івасюка, 4 (офіс 1)
р.Личаківський
Приватна львівська клініка озонотерапії «Ніка і К» пропонує профілактику, діагностику та лікування более150 видів захворювань. Центр забезпечує можливість в комфортних умовах безболісно поліпшити самопочуття або отримати точну картину стану здоров'я. Індивідуальний похід до кожного пацієнта, зручний графік роботи дозволяє отримати консультацію чи лікування всім піклуються про власне здоров'я.
  • Супровід вагітності з І триместру 10 000
  • Супровід вагітності з ІІ триместру 7 000
  • Супровід багатоплідної вагітності 12 000
Львів вул. Богдана Хмельницького, 212
р.Личаківський
Спеціалізований медичний центр «ОЛМЕД» по вулиці Хмельницького надає такі послуги: планування, підготовка та ведення вагітності, ультразвукові дослідження, ехогістеросальпінгографія, відеокольпоскопія
4,4
Львів вул. Донцова, 20/2а
р.Личаківський
Приватна медична клініка «СаВаМед» спеціалізується на наданні послуг в області отоларингології та діагностики, акушерства та гінекології. Прийом проводять висококваліфіковані доктора, що мають наукові ступені. Великий досвід роботи, використання новітньої апаратури дозволяє успішно боротися з багатьма захворюваннями і дарувати жінкам радість материнства.