Сторінка 2. Терапевти в Полтаві

Вера
Довольна лечением. Спасибо.
18 серпня '16 г.
Татьяна Ивановна
Лечимся у этого специалиста всей семьей. Внимательная и грамотная, не назначает лишних таблеток
05 жовтня '16 г.
Виктория
Очень довольна лечением.Все на высшем уровне.Теперь знаем- наша семья будет здорова.Спасибо.
02 грудня '17 г.
Галина
Приятный доктор, хорошее обслуживание. Рекомендую!
Татьяна Олеговна
Консультировалась по поводу прививки от гриппа. Результатом довольна.
21 серпня '16 г.
Вячеслав
Консультировался по поводу питания. С помощью советов врача теперь все хорошо. Спасибо!
Терапевт, Гастроентеролог
Лікар вищої категорії Джежелій В. В. спеціалізується в області терапевтії. Підбирає схеми лікування для хворих гастроентерологічною, серцево-судинною, бронхолегеневою патологією. Лікує пневмонію, гастрит, стенокардію та ін.
Полтава вул. Сінна, 37
Лікар-терапевт, спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектра захворювань: респіраторних інфекцій, серцево-судинних патологій, захворювань шлунково-кишкового тракту, алергічних станів та інших поширених хвороб. Здійснює динамічне спостереження за пацієнтами з хронічними захворюваннями, веде неускладнену вагітність, проводить профілактичні огляди та вакцинацію. Надає консультації з формування здорового способу життя та профілактики захворювань
Полтава вул. Миколи Дмітрієва, 6 Д
Педіатр