Сторінка 3. Неврологи в Полтаві

Диана
Обратилась к ней с неврозом, получила эффективное лечение. Специалист, знающий свою работу
03 жовтня '16 г.
Люда
Страдаю болью в шее. Прошла курс лечения, результат отличный.
07 серпня '16 г.
Маргарита
Регулярно консультируюсь у Натальи Алексеевны по поводу вегетососудистой дистонии. Четко следуя ее рекомендациям, и назначенному лечению, удается существенно минимизировать активность болезни. Помимо того, что она прекрасный лечащий доктор, она еще и хорошая, чуткая женщина.
Александр
Профессионализм порадовал)))
14 вересня '16 г.
Наталья Дмитриевна
Лечусь у этого врача недавно, но уже довольна результатом.
06 вересня '16 г.
Тетяна
Никифорова Олена гарний невролог, та щира людина. Відчувається її уважне ставлення до пацієнта, сумлінне виконання своєї роботи. Добре розуміється в нових методах лікування, мені дуже допомогла. Дякую!
Невролог дитячий
Верба Катерина Сергіївна — кваліфікований дитячий невролог із комплексним підходом до здоров’я дитини. Проводить діагностику та лікування порушень м’язового тонусу, затримки мовленнєвого й психічного розвитку, СДУГ, тиків, головного болю та наслідків травм. Особливу увагу приділяє ранньому виявленню неврологічних змін і своєчасній корекції. Під час прийому ретельно оцінює рефлекси, рухові навички та загальний розвиток дитини. Створює спокійну атмосферу та вибудовує довірливу взаємодію з батьками й маленькими пацієнтами.