Сторінка 2. Хірурги в Полтаві

6,0
Сергій
Оперувався в Дмитра Миколайовича в 2011 році. Дуже хороший і уважний лікар з великої літери. З повагою, Сергій.
08 жовтня '16 г.
Вячеслав Валентинович
Оперировался у Дмитрия Николаевича-высококлассный специалист & человек с Большой буквы.
04 грудня '17 г.
Владимир Васильевич
Дмитрий Николаевич прооперировал меня 11 апреля 2018 года.Состояние моё перед операцией было очень болезненное.Но уверенность в голосе и умелый подход при общении, дали мне уверенность, что операция пройдёт успешно.Благодаря его высокому профессионализму всё прошло хорошо.Огромное Вам спасибо!!!
23 квітня '18 г.
Спасибо за быструю диагностику и лечение. Результатом довольна.
11 травня '16 г.
Дмитро
Робив меня операцію. Гарна людина та лікар.
02 листопада '16 г.
Георгий
Лучший хирург, к которому я обращался. Рекомендую
15 жовтня '16 г.
Проктолог, Хірург
Лікар-проктолог спеціалізується на проведенні біопсії кишечника, колектромії, гідроколонотерапії. Здійснює хірургічну, проктологічну консультації. Також займається наданням медичної допомоги способом дезартерізації геморою, висіченням анальної тріщини. Працює з запальними, інфекційними, онкологічними проблемами, пов’язаними з роботою нижніх частин кишечника та анального відділу.
Полтава вул. Степового фронту, 29