Лікування гонореї в Києві (Шевченківський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі венерологи в Шевченківському районі
7,0

Володимир
Проходив лікування в клініці «Вихідного дня» — усе дуже сподобалося, професійно та з турботою. Особлива подяка медсестрі Олені! Це справжній професіонал і просто чарівна дівчина. Дуже уважна, добра, турботлива та надзвичайно акуратна у своїй роботі. Завдяки Олені навіть крапельниці проходили легко та комфортно. Олено, щиро дякую Вам за Вашу працю, тепло і людяність!
Швидкий запис, мені зручним було розташування. Персонал клініки дуже уважно вічливо відситься до пацієнтів. Перший прийом виявився дуже професійним.
Оксана
Клініка Вихідного Дня, в якій я і моя родина , обслуговується , вже не один рік , задоволені налагодженою роботою , правильний підхід до обслуговування, здача аналізів теж все , чітко без черг і швидко отримували результати , ціни приємні та адекватні, дуже задоволені такою роботою, рекомендую всім !
Олександра
Приємно здивована якістю обслуговування Записалась на прийом все за графіком Лікар відповів на всі питання допоміг з проблемою дуже вдячна

На жаль,

за напрямком "Лікування гонореї" лікарень та діагностичних центрів в Києві в Шевченківському районі на сайті likarni.com не знайдено.

Ви можете обрати іншу відповідну лікарню в Вашому місті

Шукати лікарню!Біля метро У районах міста
8,5
Київ б-р Руденка (Кольцова), 14 Л , Микільська Борщагівка
р.Святошинський
Био Плюс
Київ пр-т Миколи Бажана, 30
м.Харківська (11 7 )м.Позняки (12 2 )
Київ м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9
Сеть клиник "Биомед"