Тріхоскопія в Києві ()

Можливо, вас цікавлять лікарі трихологи на Осокорках
Тріхоскопія «Agapit medical center (Агапит Медикал центр)» 385 грн
Знайдена 1 клініка

Владислава Ігорівна
Рекомендую педіатра в мц Агапіт! Професіонал і гарна людина.
Сергій
Дякую педіатру Ірині Віталіївні за професійну консультацію.Призначила лікування яке відразу дало результат.
Кірпа Надія
Відвідали нове відділення МЦ Агапіт на Позняках. Приємний персонал,помірні ціни, а головне чудовий педіатр.
Костянтин Максимович
Дуже задоволені візитом до педіатра. Вдячні за консультацію і рекомендації.
Київ вул. Б.Гмирі,6
м.Осокорки 13 5 м.Позняки 13 3
Ми працюємо більше 5-ми років, команда професіоналів наших лікарів надала кваліфіковану допомогу більше 50 000 тис задоволених пацієнтів. Особлива увага приділяється рівню клієнтського сервісу, наші співробітники медичного сервісу знаходять індивідуальний підхід до кожного пацієнта, намагаючись оперативно допомогти в записі на прийом, підібрати потрібного лікаря, порекомендувати фахівця.

Тріхоскопія в лікарнях в інших районах Києва

Київ вул. Євгена Сверстюка, 6
м.Левобережная 11 6 м.Дарница 29 6
Клініка доктора Бреннера — сучасний медичний заклад, який спеціалізується на дерматології та лазерній косметології, крім послуг з цих областей, надаються послуги масажу, трихології. Оснащена клініка новітнім обладнанням німецького та італійського виробництва: лазерна епіляція робиться на німецькому апараті MeDioStarNeXT, італійський апарат SynchroFT служить для видалення шкірних новоутворень. Також використовується новітня німецька розробка в області діагностики доклінічного стану шкіри, щоб попередити появу небезпечних патологій.
  • Цифрова електронна трихоскопія (FOTOFINDER, TrichoLAB) 850
6,1
Київ вул. Урлівська, 10 А
м.Осокорки 15 40 м.Позняки 15 40
  • Трихоскопія 500
Київ вул. Бастіонна 3/12
м.Зверинецкая м.Печерская
Академія вашого здоров'я на Бастіонній — це багатопрофільний лікувально-діагностичний центр, фахівці якого надають кваліфіковані послуги консультативного, діагностичного, терапевтичного профілю.
  • Трихоскопія 200
Працює з
Пн: 08:00-20:00 Ср: 08:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-14:00
8,5
Київ б-р Руденка (Кольцова), 14 Л , Микільська Борщагівка
р.Святошинский
Медичний центр «Клініка вихідного дня» — це сучасний лікувальний заклад, що спеціалізується на наданні багатопрофільних послуг. У клініці працюють кваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом роботи. Усі надані послуги надаються високопрофесійно і за доступною вартості.
  • Трихоскопія 580