Сторінка 2. Лікарі діагности в Києві (метро Тараса Шевченко)

Наталия очень хороший профессионал. Я очень довольна что к ней попала и всем рекомендую, рассказывает просто и доступно.
Стефанида
Наш любимый гинеколог на протяжении 15 лет. А сейчас ещё и эстетический хирург для женщин. После кормления детей грудь опала, но на импланты я не решалась, почитав статистику, что они все же повышают риски развития рака груди. Наталия Дмитриевна мне провела процедуру липосакции и липофиллинга молочных желёз плюс нанофет для улучшения качества кожи (от растяжек). Девочки, это что-то! Грудь натуральная, объемная и красивая. Плюс все своё и никаких рубцов! Очень довольна и я и муж!
Юля
Марущак Елена Васильевна Дуже хороший ликарь і людина Дай Бог ей здоровья
Катерина
Только сейчас я себя полноценно чувствую женщиной! Наталия Петрик очень классно мне сделала вагинопластику, между прочим, по очень приемлемой цене! Внимательная, стажировалась в Германии, любит свою работу, сразу видно. Жаль, что не знала этого чудо-доктора, когда была беременна!
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Доктор Петрик Наталія Дмитрівна спеціалізується в області гінекології, виявленні різних порушень і патологій в роботі жіночої репродуктивної системи. Доктор проводить абдомінальне і трансвагінальне ультразвукове обстеження, пренатальний скринінг з метою контролю за розвитком плоду. Надає послуги 3D і 4D УЗ-досліджень на всіх термінах вагітності.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност, Генетик
Доктор Марущак Олена Василівна спеціалізується в області гінекології, репрудоктологіі, генетики. Надає послуги з ведення вагітності, фолікулометрія моніторингу дозрівання фолікула, проведення біопсії шийки матки, лікування ерозії шийки матки.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност
Акушер-гінеколог вищої категорії надає послуги з ведення вагітності. Займається біопсією і УЗД матки, установкою і видаленням внутрішньоматкової спіралі.
Рентгенолог-радіолог
Рентгенолог, спеціаліст з організації управління системою охорони здоров’я. Володіє методами рентгенографії, комп’ютерної та магнітно-резонансної томографії. Проводить дослідження голови, хребта та суглобів.
Уролог-андролог, лікар УЗД
Євген Євгенович володіє всіма техніками консервативної і оперативної урології: діагностика та лікування захворювань, які передаються статевим шляхом, видалення гострих кондилом за допомогою лазерної хірургії, володіє навичками комплексного лікування простатиту з застосуванням магнітно-лазерної методики.
УЗД-фахівець
Доктор проводить ультразвукове дослідження органів черевної порожнини і мошонки. Виконує транскраниальную доплерографію, ехокардіографію, УЗД серця, молочних залоз і м'яких тканин. Спеціалізується на проведенні УЗД для вагітних.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗД
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні в області ендокринної гінекології: аномально маткової кровотечі; ендокринного безпліддя; метаболічного, передменструального, клімактеричного синдромів у жінок. Займається питаннями діагностики та лікування патології шийки матки.
Київ м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9
УЗД-фахівець
Лікар займається діагностикою різних захворювань за допомогою ультразвукового обладнання. Виконує УЗД органів черевної порожнини, заочеревинного простору, печінки, жовчного міхура, передміхурової залози, мошонки, лімфатичних вузлів та щитовидної залози. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Сімейний лікар, УЗД-фахівець, функціональний діагност
Доктор Петрик Михайло Вадимович спеціалізується в області ультразвукової діагностики, проводить обстеження, профілактикою і лікуванням захворювань внутрішніх органів. Доктор проводить УЗ-діагностику серця, судин голови і шиї, органів черевної порожнини і заочеревинного простору, УЗД органів малого таза. Надає послуги з проведення 3D / 4D ультразвукових обстежень.
УЗД-фахівець
Олег Дмитрович є досвідченим лікарем ультразвукової діагностики. Здійснює повний спектр УЗД-діагностики, пункції і ендоваскулярні втручання під контролем ультрасонографії. Доктору Загоруйко належить доповідь на XX національному з'їзді хірургів.