Лікарі репродуктологи в Києві (метро Тараса Шевченко)

Прекрасный, опытный, очень грамотный специалист.
Виктор
Антон Сергеевич - это один из лучших врачей! Рекомендую!
Игорь
Настоящий профессионал, рекомендую..., как одного из лучших ...
Сергей
Я проходил лечение по поводу простатита. Так получилось, что сначала у одного врача, а потом у другого, который кардинально изменил схему лечения. Я доволен, что обратился за профессиональной помощью к Глебову. Он помог откорректировать мое лечение, и лечение принесло желаемый результат.
Уролог, андролог, репродуктолог, сексолог, хірург
Антон Сергійович проводить діагностичні процедури нирок, сечового міхура, передміхурової залози, яєчок і придатків. Спеціалізується на урофлоуметрії, уретроскопії, цитоскопії, уретероскопії, лапароскопічній та ендоскопічній хірургії. Займається лікуванням запальних захворювань сечовивідних органів, лікуванням інфекцій, що передаються статевим шляхом, і захворювань чоловічих статевих органів. Лікар використовує малоінвазивні методи хірургічного лікування урологічних захворювань.
Консультація від 2800 грн.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност
Акушер-гінеколог надає послуги по редукції ембріона, ведення вагітності. Займається лікуванням запальних захворювань, проводить УЗД матки, фолікулометрія моніторинг дозрівання фолікула.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност, Генетик
Доктор Марущак Олена Василівна спеціалізується в області гінекології, репрудоктологіі, генетики. Надає послуги з ведення вагітності, фолікулометрія моніторингу дозрівання фолікула, проведення біопсії шийки матки, лікування ерозії шийки матки.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Доктор Петрик Наталія Дмитрівна спеціалізується в області гінекології, виявленні різних порушень і патологій в роботі жіночої репродуктивної системи. Доктор проводить абдомінальне і трансвагінальне ультразвукове обстеження, пренатальний скринінг з метою контролю за розвитком плоду. Надає послуги 3D і 4D УЗ-досліджень на всіх термінах вагітності.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Гінеколог надає послуги по виявленню, діагностики, лікування і профілактики різних захворювань. Консультує, займається біопсією шийки матки, медикаментозним лікуванням ерозії.
Ембріолог
Лікар-ембріолог займається питаннями інсемінації та іншими способами штучного запліднення. Консультує з питань проблем зачаття і протікання вагітності. Спеціалізується на екстракорпоральному заплідненні. Проводить редукцію і перенесення ембріона. Має членство в друх медичних асоціаціях, одна з яких міжнародна - Українська асоціація репродуктивної медицини і Європейське суспільство репродукції людини і ембріології.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност
Гінеколог займається проведенням ультразвукових досліджень матки, скринінговим УЗД. Надає послуги з проведення біопсії шийки матки, екстракорпарального запліднення, наглядом за вагітністю.