Лікарі педіатри в Києві (метро Тараса Шевченко)
Знайдено 4 лікаря
Отличный доктор. Грамотный специалист.
Ангелина
Светлана Васильевна Годуванова отличный врач-педиатр с многолетним опытом работы. Неоднократно приезжала на вызов к нашим детям. Внимательная, вежливая, доброжелательная, быстро находит общий язык с детьми. Я как мама очень довольна осмотром и результатом лечения. Всем советую.
Лариса
Не боюсь в этом признаться, но мы с большим уважением и любовью относимся к нашему педиатру Ильиной Галине Леонидовне. Она, как заботливая мамочка опекает всех малышей, следит за своевременной вакцинацией, контролирует правильность введения прикорма. Думаю меня поддержат многие родители.
Сергей
Понравилось все: и качество оказанной помощи, и отношение к пациентам
08 жовтня '16 г.
Педіатр
Дитячий лікар вищої кваліфікаційної категорії лікує малюків від народження і до вісімнадцяти років. У ранньому віці контролює процеси розвитку, введення прикорму, становить календар щеплень. Консультує батьків з приводу догляду за дитиною, підвищує медичну грамотність. Оглядає малюків з симптоматикою алергічних реакцій, призначає необхідну терапію. Також лікує скарлатину, грип, дисбактеріоз, вітрянку і краснуху.
Консультація 2000 грн.
Педіатр
Доктор спеціалізується в області педіатрії. Займається виявленням захворювань дитячого віку і лікуванням дітей від народження до повноліття. Здійснює патронаж дітей від 0 до 1 року, профілактику дитячих патологій. Складає графіки вакцинації.
Педіатр
Лікар займається діагностикою та лікуванням гострих і хронічних патологій у дітей. Здійснює патронаж дітей до 1 року. Консультує з питань вакцинації, догляду, харчування та профілактики хвороб у дітей. Систематично бере участь в конференціях з педіатрії.
Педіатр
Лікар проводить консультативний прийом дітей в клініці і на виїзді. Здійснює патронаж дітей з народження. Складає індивідуальні графіки вакцинації, лікує інфекційні захворювання, харчові отруєння, ГРВІ, гастрит і атопічний дерматит.