Лікарі онкологи в Києві (метро Тараса Шевченко)
Знайдено 3 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
виалетта
Дуже професійний дитячий дерматолог! Якось, довелося потрапити до цього лікаря на прийом. Залишилися задоволеними, як я, так і моя маленька донька. Лікар добра, чуйна, уважна до найменших дрібниць. Все пройшло просто супер! Рекомендую!
Роман Р
Відмінний спеціаліст! Дитина просто в захваті від Наталії Петрівни! Вона дуже добра людина, та просто відмінний фахівець. Неодноразово були у неї на прийомі, все як завжди, чітко, злагоджено та компетентно. Мені все сподобалося! Дякую!
Виталий И.
Чудовий, та відповідальний фахівець. Нещодавно були у неї на прийомі, залишилися під приємним враженням від компетентності лікаря. Все пройшло на найвищому рівні. Лікар справді намагається допомогти у вирішенні проблеми. Рекомендую!
Elena Reutter
Тетяна Іванівна, просто чудовий спеціаліст! Її компетентність не підлягає ніяким сумнівам. На прийомі веде себе професійно, ввічливо,та максимально уважно до пацієнта. Усім задоволені. Неодмінно прийдемо з повторним візитом.
Трихолог, Дерматолог, Дерматоонколог, Дерматовенеролог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань волосся і шкіри. Приймає пацієнтів з венеричними патологіями. Успішно лікує хламідіоз, гонорею, трихомоніаз, атопічний дерматит, вугровий хвороба, акне, псоріаз. Виконує тріхоскопію і дерматоскопію. Проводить видалення новоутворень шкіри (кріодеструкція і електрокоагуляція). Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Дерматолог, дерматовенеролог, дерматоонколог
Лікар займається лікуванням захворювань шкіри і волосся. Виконує дерматоскопію, тріхоскопію і біопсію шкіри. Проводить видалення шкірних новоутворень різними методами. Здійснює прийом дорослих і дітей. Лікує алергічний дерматит, мікоплазмоз, вірус папіломи людини, грибкові патології шкіри, уреаплазмоз. Спеціалізується на мезотерапії і биоревитализации.
Консультація тільки онлайн 1000
Офтальмолог, хірург-офтальмолог, онкоофтальмолог
Леся Олександрівна лікар офтальмолог-хірург, онкоофтальмолог вищої категорії, лікує дорослих та дітей. Спеціалізується на онкологічних захворюваннях очей, естетичних та реконструктивних операціях на повіках, очному яблуку, орбіті, лікуванні косоокості. Проводить зондування слізних шляхів. Володіє усіма сучасними методами діагностики та лікування. Лікує інфекційні та запальні процеси очей, порушення рефракції та акомодації.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21