Сторінка 3. Лікарі діагности у Дніпрі (Центральний район)
4 відгука
Наукова ступінь
Категорія
А.А.
Я задоволена всім. Лікар пояснює доступною мовою, вказує на всі нюанси, коментує що робить в даний момент. Доньці вона також сподобалась, і це не дивно, привітна та усміхнена. Майбутні обстеження будемо проходити тільки в неї. Рекомендую!
Филипп
Було хороше людське ставлення як до мене, так і до дитини. Все пояснила, якісно провела обстеження. Після, надала необхідні рекомендації. Лікарем цілком та повністю задоволені. Таких спеціалістів ще треба пошукати. Рекомендуємо!
Наталья
Были на консультации вместе с мужем, думаю, буду наблюдаться у нее в дальнейшем
23 липня '16 г.
Ангелина
Врач очень хорошая, отвечала на все вопросы вежливо. Спасибо
18 липня '16 г.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, сексопатолог
Дитячий сонолог (УЗД-фахівець)
Лікар спеціалізується на діагностиці різних захворювань у дітей за допомогою ультразвукового устаткування. Виконує нейросонографію, УЗД нирок, наднирників, сечового міхура, органів черевної порожнини і щитовидної залози. На підставі отриманих даних робить висновок про наявність чи відсутність патології.
Лікар-гінеколог. Надає послуги з діагностики та лікування запальної і інфекційної патології жіночих статевих органів, в тому числі радіохвильове лікування ерозії шийки матки. Виконує відеокольпоскопію, біопсію шийки матки, установку і видалення внутрішньоматкових спіралей. Веде консультативний прийом акушера-гінеколога.
УЗД-спеціаліст
Лікар вищої категорії, проводить різноманітні ультразвукові дослідження: щитовидки, органів черевної порожнини, молочних залоз, органів малого таза, суглобів, калитки та інших.
Рентгенолог
Видишева Наталия Михайловна
Лікар спеціалізується на діагностиці захворювань внутрішніх органів за допомогою рентгенологічного обладнання. Виконує рентгенографію черепа, різних відділів хребта, суглобів, верхніх та нижніх кінцівок, органів грудної клітини. Займається розшифровкою отриманих знімків.
Рентгенолог
Корабельникова Юлия Александровна
Лікар спеціалізується в області рентгенології. Виконує рентген внутрішніх органів та суглобів. Займається розшифровкою рентгенографії, описуючи результати знімків. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Сонолог, УЗД-фахівець
Лікар проводить ультразвукове дослідження різних органів і систем. Виконує УЗД сечового міхура, нирок, щитоподібної залози, м'яких тканин і лімфатичних вузлів. Після завершення дослідження складає висновок і робить однозначний висновок про відсутність або наявність патології.
Кардіолог, сонолог
Доктор Захарченко І.М., веде консультативно-амбулаторний прийом пацієнтів з різною серцево-судинною патологією (огляд, розробка комплексу обстеження і лікування). Володіє основними методами обстеження хворих кардіологічного профілю: допплер Ехо КГ, ЕКГ, ультразвукове дослідження судин.
УЗД-спеціаліст
Лікар займається виявленням різних захворювань за допомогою ультразвукового устаткування. Виконує УЗД черевної порожнини, передміхурової залози, м'яких тканин, щитовидної залози і лімфатичних вузлів. Також проводить урологічне і гінекологічне УЗД. Займається розшифровкою результатів досліджень.