Сторінка 2. Лікарі діагности у Дніпрі (Індустріальний район)

Ксения
Внимательный и очень толковый доктор
Хороший врач! Уделила много времени,внимательно выслушала мои жалобы. Помогла избавиться от боли в шее!
Міла
Дуже чудовий лікар! Спеціаліст відповіла на всі питання, а в кінці прийому запитала чи у мене не залишилося додаткових питань. У мене їх звісно не було, адже лікар розповіла все що модна було. Цим дуже сподобалась. Лікування допомогло. Дякую!
Оля В.
Мені все сподобалося. Привітний лікар, пояснювала і розповідала все детально, особливу увагу звернула на причинах виникнення хвороби та на методах профілактики. Прийом тривав 1 годину. На всі питання, що я задавала, отримала відповідь.
УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується в області ультразвукової діагностики. Виконує дослідження органів черевної порожнини, щитоподібної залози, лімфатичних вузлів і м'яких тканин. Аналізує отримане зображення і виносить висновок про стан здоров'я хворого. Приймає дорослих і дітей.
Дніпро пр-т Слобожанський, 96 м.Вокзальна10519
Невролог, лікар з функціональної діагностики
Лікар проводить обстеження пацієнтів за допомогою таких методів, як: комп'ютерна електроенцефалографіята електрокардіогарфія. Займається діагностикою і лікуванням гострих та хронічних порушень мозкового кровообігу, лікуванням шуму в голові, остеохондрозу, панічних атак тощо.
Кардіолог дитячий, кардіоревматолог, УЗД спеціаліст
Проводить загальний огляд, аускультацію, перкусію, оцінку результатів функціональних досліджень в кардіології, проводить електрокардіографічні дослідження у дітей, профілактичні огляди дітей і підлітків, які професійно займаються спортом.
УЗД-фахівець
Лікар ультразвукової діагностики спеціалізується на проведення досліджень ОЧП, сечовидільної системи, простати (ТРУЗІ), молочних залоз (грудних залоз), щитоподібної залози, мошонки, ОМТ, доплер судин голови і шиї, доплер судин нижніх кінцівок, УЗД лімфовузлів і м'яких тканин.
Консультує як акушер-гінеколог. Спеціалізується на ультразвуковій діагностиці, включаючи УЗД ОМТ. Займається лікуванням патології шийки матки, видаленням поліпів цервікального каналу, гіперпластичних процесів ендометрія, міоми матки та іншими проблемами, пов'язаними з жіночим здоров'ям. Проводить різні малі операції з гінекології.
Консультація 700/800 грн.
УЗД-фахівець
Лікар УЗД, проводить ультразвукові обстеження з використанням усіляких порожнинних і зовнішніх датчиків: органів малого тазу, нирок, органів черевної порожнини, щитоподібної залози, гінекологічне, передміхурової залози, а також проведення еластографії внутрішніх органів.
УЗД-спеціаліст
УЗД-фахівець, проводить ультразвукову діагностику органів (В-режим, 2-D, 3-D): щитовидної залози, селезінки, нирок, підшлункової залози, органів черевної порожнини, заочеревинного простору, наднирників, сечового міхура, а також проводить еластографію при хворобах печінки, жовчного міхура, підшлункової залози.
Ендоскопіст
Лікар-ендоскопіст вищої категорії, проводить ендоскопічну діагностику в 12-палої кишки, шлунка (фіброезофагогастродуоденоскопія, фіброколоноскопія), при ендоскопічних дослідженнях виконує біопсію, а також термінове дослідження на Хелікобактер.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар займається різноманітними проблемами в області гінекології. Виконує кольпоскопію, профілактику, діагностика, та лікування гінекологічних захворювань, постановку та видаленя внутрішньоматкової спіралі. Займаєтья ультразвуковою діагностикою. Надає медичну допомогу з питань планування сім’ї та використання методів контрацепції.
Консультація 700/800 грн.
Функціональний діагност, сонолог
Спеціаліст в сфері функціональної діагностики роботи організму, проводить ЕКГ і ЕхоКГ, які незамінні в діагностиці роботи серця.