Сторінка 3. Офтальмологи в Запоріжжі
Знайдено 24 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Юрий
Обращался лично, потому знаю Брижань, как отличного офтальмолога. Когда она берется за пациента, результаты лечения будут непременно хорошими.
07 вересня '16 г.
Я очень благодарна офтальмологу Брижань Анне за профессионализм, оперативность, доброжелательность, человечность. Благодаря этому врачу мне удалось сохранить зрение и пока я обошлась без операции.
Валерий
Сына на консультацию к Михайленко привозил, а потом же она и курировала его лечение. Доволен результатами, все дополнительные рекомендации доктора и советы пригодились для быстрого выздоровления.
06 вересня '16 г.
Геннадий
Михайленко настояний профессионал своего дела. Вежливая, грамотная, приятная. Назначенное Надеждой мне лечение было эффективным и недолгим.
15 жовтня '16 г.
Виктор
Рекомендую этого врача. Надежда Викторовна, спасибо Вам.
Валерия Владимировна хороший врач-офтальмолог, опытный. Понравилось, что внимательно выслушала, и при назначении лечения рекомендовала лекарства разной ценовой категории – у меня была возможность выбора.
04 травня '16 г.
Офтальмолог, Лазерний Хірург, Диагност
Лікар Безугла Е. А. спеціалізується в галузі офтальмології, лазерної хірургії, має кандидатську вчену ступінь. Проводить профілактику, діагностику та терапію очних захворювань, оперативне лікування.
Офтальмолог, офтальмохірурги, Ортокератологія
Доктор Дьоміна Марія Михайлівна спеціалізується в офтальмології, офтальмохірургії, ортокератологіі, є членом товариства офтальмологів України. Займається терапією патологій рефракції, дистрофії рогівки. Володіє методами контактної корекції зору.
Вітреоретинальний хірург
Жмурик Дмитрий Васильевич
Лікар спеціалізується на хірургічному та лазерному лікуванні глаукоми і катаракти. Приймає пацієнтів з розмитим або затуманеним зором, відчуттям важкості в очах. Є автором шести патентів і більше 100 друкованих праць в спеціалізованих офтальмологічних виданнях. В роботі використовує сучасні методики.
Отоларинголог, Сурдолог
Лікар-отоларинголог, сурдолог першої кваліфікаційної категорії. Займається лікуванням синуситів, фарингітів, тонзилітів, ринітів, отитів та інших захворювань ЛОР-органів, проводить профілактику ускладнень запальних процесів. Виправляє неправильне мова у дитини і нечітку реакцію на звук, усуває затримку мовного розвитку.