Лікарі в Одесі ( район)

Ольга Луста
месяц назад- Хочу выразить огромную благодарность Патлажану Геннадию Игоревичу и всему персоналу клиники! Я рада, что попала именно к Вам, в Ваши надежные руки. После двух операций (абдоминопластики и маммопластики ) реабилитация была достаточно легкая. После абдоминопластики не было даже синяков. Очень боялась делать эту операцию, начитавшись в интернете ужасов. Но всё прошло хорошо. После операции со мной постоянно были на связи и внимательно следили за моим восстановлением. Все перевязки были сделаны очень аккуратно и безболезненно. Очень приятно, что звонят, интересуются моим самочувствием и приглашают на плановый осмотр, с которым я затянула
17 жовтня '20 г.
Larisa Sokolova
Клиника Геннадия Игоревича отвечает всем параметрам современных медицинских учреждений. Геннадий Игоревич врач, которому я доверяюсь не в первый раз, профессионал своего дела, врач от Бога. Я довольна результатами его работы. Коллектив в клинике очень приветливый и внимательный, отношение к пациентам как к хрустальной вазе. Спасибо за Ваш труд! Процветания! Многая и благая лета!
05 жовтня '20 г.
Ирина Руденко
Хочу поблагодарить Геннадия Игоревича за проделанную работу, я очень довольна результатом! Также огромная благодарность Игорю Сергеевичу, Татьяне Васильевне и коллективу клиники, все они замечательная команда. Очень доброжелательная и заботливая атмосфера в клинике, начиная с девочек с ресепшена, и заканчивая выпиской. Спасибо огромное!
18 жовтня '20 г.
Маша
Большое спасибо Вам за жизнь без сигарет!
26 червеня '16 г.
Пластичний хірург
Лікар спеціалізується в області пластичної хірургії. Здійснює прийом дорослих і дітей. У сферу наукових інтересів входить також естетична і реконструктивна хірургії. Виконує маммопластику, ліпосакцію сідниць, стегон і живота, пластику носа, вушних раковин. Проводить видалення і заміну грудних імплантатів.
Нарколог
Лікар нарколог, який проводить консультації з лікування від різних видів залежності (алкоголь, куріння, наркотики). Співавтор розробки запатентованого методу детоксикації у сучасній наркології.
Пластичний хірург
Лікар Сергій Олександрович, є пластичним хірургом вищої категорії, спеціалізується на блефаропластиці, ринопластиці, підтяжці шкіри обличчя, виправлення форми і розмірів грудей, ліпосакції, корекції фігури оперативними методами. Успішно захистив кандидатську дисертацію.
Косметолог
Лікар-косметолог першої категорії, спеціалізується на проведенні контурної пластиці обличчя, мезотерапії, епіляції, плазматерапії, пілінгів. У своїй роботі застосовує методи лазерної косметології, апаратної корекції контурів особи і тіла. Бере участь у роботі Українського товариства естетичної медицини.
Косметолог
Лікар Валентина Сергіївна, спеціалізується на проведенні косметологічних процедур з використанням лазерних та апаратних методів. Виконує процедури контурної пластики із застосуванням ботулотоксину, у своїй діяльності також використовує методики біоревіталізації і плазмотерапії. Є членом Української асоціації косметологів.
Психолог
Лікар психолог, що спеціалізується на проведенні тренінгів та психотерапевтичних програм (психокорекція, психодіагностика). Має вчений ступінь кандидата медичних наук, є доцентом кафедри клінічної психології.
Хірург, пластичний хірург
Лікар займається проведенням операцій з метою усунення косметологічних дефектів. Виконує блефаропластику, отопластику, маммопластику, ліпосакцію живота, абдомінопластику і липофилинг. Є автором (співавтором) 15 наукових статей по хірургії, які опубліковані в провідних медичних журналах України.
Косметолог, нутриціолог
Лікар першої категорії Паланичко О. В. спеціалізується на дерматокосметології, є завідуючою відділення медичної косметології. Проводить процедури гідродермії, контурній пластиці, мезотерапії, кріоліфтінгу, біоревіталізації. Постійно підвищує кваліфікацію на курсах за різними методами косметології.
Хірург, пластичний хірург
Лікар спеціалізується в області пластичної хірургії. Перед проведенням операції призначає лабораторні аналізи, ЕКГ і УЗД внутрішніх органів. На підставі отриманих даних підбирає методику проведення хірургічного втручання. Виконує герніопластику, маммопластику, склеротерапію, абдомінопластику, отопластику, ринопластику.
Анестезіолог
Лікар забезпечує безболісність і безпеку оперативного втручання для пацієнта. Перед операцією в індивідуальному порядку підбирає дозу і склад знеболюючих препаратів, а також метод введення наркозу. Виконує внутрішньовенну анестезію, спинальну анестезію й епідуральну анестезію.