Сторінка 19. Приватні лікарі в Одесі

Евгений
Был сегодня у Амирана, удалял зуб мудрости - внезапно. Очень переживал и ожидал худшее. Все оказалось соовершенно безболезненно и профессионально. Очень понравилось отношение доктора к пациенту. Самые лучшие впечатления от приема. Спасибо 5+
14 травня '18 г.
Ирена Макарова
Я хочу поздравить Ирину Никитичну Ганиченко с Новым годом и Рождеством и выразить свою сердечную благодарность за высокий профессионализм , квалифицированную помощь в моем очень сложном положении спасала мое зрение в 1977 году и сейчас, когда я обратилась к Ирине Никитичне через 40 лет, также с вниманием отнеслась ко мне , назначила лечение и я обрела надежду на то что я буду видеть. Ирина Никитична, здоровье Вам , Вы так необходимы нам .
Василий
Обратился к доктору по поводу удаления зуба, очень понравилось отношение врача к своей работе и к пациентам. Процедуру провел быстро и безболезненно. Благодарен за помощь.
05 серпня '16 г.
Алла Леонидовна
Доктор провела необходимое лечение и расписала очень толковые рекомендации. Спасибо за помощь!
25 жовтня '16 г.
Лікар офтальмолог вищої категорії, який має багаторічний досвід у проведенні медикаментозної терапії і лазерної коагуляції (макулодистрофія, дистрофія сітківки, ретиношизис, тромбоз, вторинна катаракта). Має вчений ступінь кандидата медичних наук.
Одеса пр-т Шевченка, 4 Д (2 поверх Бізнес-центру «Шевченківський») р.Приморський
Стоматолог-хірург
Лікар стоматолог-хірург, спеціалізується на видалення зубів, лікування карієсу, пародонтозу, гінгівіту, усунення причин запальних процесів. Проводить видалення зубів, пломбування каналів і пошкоджень емалі. У сферу професійної діяльності також входить усунення абсцесів й остеомієлітів.
Хірург, судинний хірург
Сергій Олександрович, судинний хірург, мікрохірург, що спеціалізується на операціях при варикозній хворобі, операції на кисті і передпліччі, на відновлювальних операціях при травмах.
Хірург
Артур Олександрович - лікар з багаторічним досвідом роботи, спеціалізується на оперативному лікуванню різноманітних захворювань та станів. Володіє сучасними технологіями оперативного втручання (включаючи абдомінальну, малоінвазивну хірургію, лапароскопію), що дозволяє досягати найкращих результатів лікування з мінімальним ризиком для пацієнта та скороченим періодом відновлення
Лікар займається виявленням і терапією урологічних захворювань. Лікує цистит, сечокам'яну хворобу, уретрит, пієлонефрит, полікістоз нирок, дисплазію сечового міхура, нейрогенний сечовий міхур та інші патології. В роботі використовує сучасні та традиційні методики.
Одеса вул. Євгена Чикаленко (Вільямса), 59 К р.Київський
Лікар-невролог вищої категорії Лариса Володимирівна спеціалізується на роботі з дітьми. Володіє новітніми методиками діагностики та лікування захворювань нервової системи.
Одеса вул. Генуезька 1/2, приміщення 2-1 (2й поверх) р.Приморський
Врач осуществляет прием пациентов с урологическими патологиями. Для уточнения диагноза назначает анализ мочи, соскоб из уретры, уретроскопию, цистоскопию, УЗИ органов малого таза, мошонки и почек. Успешно лечит пиелонефрит, гиперактивный мочевой пузырь, уретрит, уреаплазмоз, баланопостит, нефроптоз, мочекаменную болезнь.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Лікар УЗД
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу та молочних залоз. Займається розшифруванням отриманих результатів. Проводить УЗД для вагітних.
Консультація от 450
Одеса пр-т Князя Ярослава Мудрого (Академіка Глушка), 32 р.Київський
Кардіолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням таких кардіологічних захворювань, як ІХС, стенокардія, післяінфарктні стани, аритімія, серцева недостатність, міокардит, гіпертонія, гіпертонія.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-04-17
Хірург, проктолог
Лікар вищої категорії з багаторічним досвідом у хірургії та проктології. Спеціалізується на лікуванні гнійно-запальних захворювань, проктологічних патологій, аденоми простати та простатиту. Володіє сучасними методами діагностики та лікування, включаючи лапароскопічні та ендоскопічні технології. Є членом Всеукраїнської асоціації хірургів.