Сторінка 21. Приватні лікарі в Одесі

Воропаевы
Лікар компетентний, все розписав. Я дуже задоволена. Таких спеціалістів, ще треба пошукати у нашому місті. Все детально пояснив, розповів всі нюанси, та надав такі необхідні рекомендації. Консультація пройшла супер! Спеціаліста рекомендую!
Даня
Дуже задоволена консультацією лікаря, його увагою до мого питання. Дуже доступно, лаконічно, спокійно, по-доброму пояснив суть проблеми, кроки рішення. Отримала більше інформації, ніж навіть розраховував. Дякую! Рекомендую!
Александр
Специалист мне понравился чисто по-человечески. Знает подход не только к клиентам, но и своей работе. Буду рекомендовать врача всем знакомым. Он мне реально помог! Алексей Валерьевич, очень благодарен вам!
22 грудня '19 г.
Лікар займається виявленням і терапією урологічних захворювань. Лікує цистит, сечокам'яну хворобу, уретрит, пієлонефрит, полікістоз нирок, дисплазію сечового міхура, нейрогенний сечовий міхур та інші патології. В роботі використовує сучасні та традиційні методики.
Одеса вул. Євгена Чикаленко (Вільямса), 59 К р.Київський
Лікар-уролог першої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на діагностиці та лікуванні простатиту, еректильної дисфункції, передчасного сім'явиверження, аденоми передміхурової залози та інших урологічних захворювань. Олексій Валерійович при необхідності призначає ударно-хвильову терапію, лабораторні аналізи та інструментальні дослідження.и
Хірург, проктолог
Лікар вищої категорії з багаторічним досвідом у хірургії та проктології. Спеціалізується на лікуванні гнійно-запальних захворювань, проктологічних патологій, аденоми простати та простатиту. Володіє сучасними методами діагностики та лікування, включаючи лапароскопічні та ендоскопічні технології. Є членом Всеукраїнської асоціації хірургів.
Гінеколог
Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці гінекологічних захворювань, а також на естетичній гінекології. Виконує кольпоскопію, лазерні та ін’єкційні процедури, встановлення ВМС і радіохвильове лікування шийки матки.
Проктолог, хірург
Лікар-проктолог, хірург проводить малоінвазивне лікування проктологічних захворювань, включно з лазерною вапоризацією та латексним лігуванням геморою. Має 15 років практики, володіє сучасними хірургічними методиками й забезпечує комфортне відновлення після процедур.
Травматолог-ортопед
Травматолог допоможе відновити рухливість, зняти біль і запобігти ускладненням після травми. Лікар оцінить ваш стан, підбере оптимальне лікування та допоможе повернутися до звичного життя.
Невролог допомагає при таких станах: Головний біль, мігрень, Запаморочення, шум у вухах, Порушення сну, тривожність, панічні атаки, Онеміння, поколювання в кінцівках, Біль у спині, шиї, радикулопатії, Інсульт, наслідки ЧМТ, хвороба Паркінсона, епілепсія
Онколог, мамолог
Співачук Наталя Миколаївна - лікар-онколог, мамолог з великим досвідом у діагностиці та лікуванні різних онкологічних захворювань, зокрема патологій молочних залоз. Спеціалізується на ранньому виявленні раку грудей та інших онкологічних захворювань, що значно підвищує ефективність лікування. Наталя Миколаївна проводить детальне обстеження, формує індивідуальні плани терапії для кожного пацієнта, використовуючи сучасні методики та досягнення в онкології. Її підхід включає не лише точну діагностику та лікування, але й підтримку пацієнтів на всіх етапах терапії.
Одеса вул. Олексія Вадатурського (Маршала Малиновського), 61 Г р.Хаджибейський
Сімейний лікар
Олексій Ярославович – сімейний лікар, який надає первинну медичну допомогу дітям та дорослим. Спеціалізується на нагляді за здоров'ям родини, створенні індивідуальних оздоровчих планів, профілактиці, діагностиці, лікуванні та реабілітації з використанням сучасних методів.
Ревматолог, кардіолог
Спеціалізація: ревматологія, кардіологія. Лікарський стаж – 30 років. Сфера інтересів складні ревматологічні захворювання.
Одеса вул. Бувалкіна Владислава (Генерала Бочарова) 73, офіс 39 (фасад) р.Пересипський