Сторінка 17. Приватні лікарі в Одесі
Знайдено 492 лікаря
Катерина
Мне очень понравился прием. Я осталась довольна врачом. В будущем мне нужно будет еще проходить обследование и я надеюсь, что смогу попасть именно к этому врачу.
22 травня '24 г.
Марія
Врач все доступно объяснил и ответил на мои вопросы. Я осталась довольна визитом
15 червеня '24 г.
Світлана
Компетентний, хороший, спокійний лікар. Моє запитання, яке мене турбувала, лікар все пояснив, я знаю тепер що мені далі робити. Огляд лікар провів ретельно, дуже делікатно, рекомендував додаткові обстеження. Я задоволена, все пройшло спокійно, комфортно
19 квітня '24 г.
Анатолій
Мені дуже сподобався прийом, окремо хочу відзначити відношення лікаря до пацієнтів, все дуже детально пояснив мені, надав рекомендації, я задоволений. Дякую!
01 травня '24 г.
УЗД-фахівець
УЗД-діагност Коссе Ірина Геннадіївна спеціалізується на дослідженні і постановці діагнозу патологій внутрішніх органів і їх систем. Займається дослідженням органів черевної і забрюшного порожнин. Вимірює розміри органів, визначає їх структуру, розташування відносно один одного, виявляє виникли новоутворення і пухлини. Спеціалізується на УЗД печінки, підшлункової залози, нирок, наднирників. До компетенції лікаря-діагноста входить також дослідження щитовидної залози з подальшою візуалізацією різних вогнищевих уражень. Проводить УЗД у вагітних, визначаючи строки і ступінь розвитку плода.
Херсон
вул. Ушакова, 35 А
Хірург
Остеопат, кінезіолог, прикладний кінезіолог, голкотерапевт, голкорефлексотерапевт, мануальний терапевт, реабілітолог, вертебролог
Пшеницын Виталий Николаевич
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Консультація от 800
Херсон
вул. М. Грушевського, 100
УЗД-спеціаліст
Лікар проводить ультразвукове дослідження органів малого таза і черевної порожнини, щитовидної залози і молочних залоз. Виконує всі види еластографії. На підставі отриманих даних видає висновок про наявність чи відсутність захворювання.
Консультація від 500
Стоматолог-хірург
Лікар стоматолог вищої категорії, що спеціалізується на щелепно-лицевій хірургії (видалення зубів будь-якої складності, встановлення дентальних імплантатів, виконання всіх видів протезування). Є кандидатом медичних наук, засновником і головним лікарем стоматологічного центру "Овасак".
Консультація от 200 грн.
Лікар Мовчанська Е. А. має другу кваліфікаційну категорію у стоматології. Спеціалізується на лікуванні захворювань зубів і запальних процесів у ротовій порожнині. Має навички художньої реставрації та відбілювання зубів.
Лікар Прокоф'єва С. С. спеціалізується на лікуванні зубів у дорослих пацієнтів і дітей. Усуває такі патології, як карієс, стоматит, гінгівіт, пульпіт та ін. Має професійні навички в естетичній стоматології: виконує реставрацію, відбілювання та протезування.
Пластичний хірург
Лікар Сергій Олександрович, є пластичним хірургом вищої категорії, спеціалізується на блефаропластиці, ринопластиці, підтяжці шкіри обличчя, виправлення форми і розмірів грудей, ліпосакції, корекції фігури оперативними методами. Успішно захистив кандидатську дисертацію.