Гінекологи в Одесі
52 відгука
Наташа
Врач действительно толковый. Посещаю ее регулярно. Рекомендую, как хорошего специалиста
17 серпня '16 г.
Альбина
Прекрасный специалист и приятная женщина. Очень благодарна ей за оказанную помощь!
11 липня '16 г.
Очень благодарна ей, не раз оказывалась в ее руках! Хирург от бога
Замечательный специалист! Очень приятный человек), это большая редкость. Всё чётко, понятно, лаконично. Только к ней)
20 листопада '17 г.
Береги все свои замечательные качества и оставайтесь всегда для нас самым замечательным специалистом!
Квалифицированный специалист, которому не страшно доверить свое здоровье. Рекомендую!
30 вересня '16 г.
Акушер-гінеколог, Гінеколог
Лікар займається лікуванням гінекологічних захворювань. Здійснює установку та видалення внутрішньоматкової спіралі. Спеціалізується на медикаментозному лікуванні ерозії шийки матки. Приймає пацієнток з ендометріозом, гіперплазією ендометрію, міомою матки, кістами яєчників.
Акушер-гінеколог, косметолог
Лікар акушер-гінеколог першої категорії, що займається лікуванням запальних захворювань органів малого таза, проведенням корекції гормональних порушень і статевих розладів. Спеціалізується на PRP і озонотерапії, малоінвазивної лазерної хірургії, післяпологової реабілітації.
Консультація 400/600 грн.
Гінеколог
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань шийки матки, запальних захворювань, що передаються статевим шляхом. Здійснює підготовку і ведення вагітності. Виконує кольпоскопію, припікання, установку внутрішньоматкової спіралі. В індивідуальному порядку підбирає методи контрацепції.
Гінеколог, дитячий гінеколог
Лікар лікує захворювання статевих органів жінки, надає допомогу при виборі контрацептивів, у вирішенні питань щодо планування вагітності, здорової вагітності та дітонародження.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-10
Гінеколог, лікар УЗ-діагностики
Лікар-гінеколог першої кваліфікаційної категорії, займається виявленням та лікуванням молочниці, захворювань шийки матки, клімаксу і порушень менструального циклу. Вікторія Анатоліївна здійснює підбір методів контрацепції, виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу і відеокольпоскопію.
Пластичний хірург
Привіт! Мене звуть доктор Костянтин маю досвід в пластичной хірургії 11 років. Зі мною ви станете кращою версією себе і не втратите індивідуальність. Записуйтесь на консультацію і я розповім вам, як ми зможемо досягти такого результату.