Сторінка 14. Лікарі в Києві (метро Золоті ворота)

Фільтр: (Знайдено 134 лікаря 1 відгук) Сортування: (ПІБ)
Артур
Лечила нашего ребенка, произвела самое лучшее впечатление. Знает своего дело и более чем заслуживает доверия. Рекомендую
09 грудня '16 г.
Стоматолог, стоматолог-терапевт, дитячий стоматолог
Лікар спеціалізується на комплексному лікуванні захворювань зубів та ясен у дорослих та дітей. Виконує видалення молочних зубів. Займається професійним відбілюванням зубів. Лікує карієс та його ускладнення, пульпіт, пародонтит, катаральний гінгівіт та інші патології. В роботі використовує сучасні методики.
Консультація Консультация бесплатно/безкоштовно
Доктор Шуйская Ірина Геннадіївна має вищу кваліфікаційну категорію в області дитячої неврології. Спеціалізується на відновлювальному лікуванні дітей, а також діагностики і лікуванні уражень центральної та периферичної нервових систем. У сферу професійних інтересів лікаря також входить генетика і психіатрія. Доктор лікує такі захворювання, як вегетосудинна дистонія, нервові захворювання у новонароджених, невралгії.
Психіатр, психотерапевт, психолог
Індивідуальні консультації. Лікування депресії, тривожних розладів, біполярних афективних розладів, шизофренії, неврастенії, розладів особистості, ігроманії, розлади харчової поведінки.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-15
Консультація - 1500 грн.