Лікарі гастроентерологи в Києві (метро Золоті ворота)
Тамара
Прекрасний лікар! Від Бога ♥️
Лариса Іванівна
Була на прийомі у лікаря-гастроентеролога Юрій Людмили Олександрівни. Сподобалася консультація та необхідні призначення, буду звертатися в подальшому у разі необхідності та рекомендувати своїм знайомим.
Влада
Прийом пройшов добре, лікар дуже професійна, пояснює зрозуміло і чітко. Я задоволена. Також Юрій Л.О. призначила препарати та курс лікування. Раніше була у дерматолога Лазаренко Інни Ігорівни і тут прийом пройшов вдало. Лікар дуже компетентна і уважна. Дуже вдячна.
Олександр Володимирович
Дуже вдячний Юрій Людмилі Олександрівні за дуже фахову консультацію, за увагу та доброзичливе ставлення. З радістю буду рекомендувати своїм друзям і знайомим лікаря і клініку «ДокторПРО».
Гастроентеролог, Дієтолог
Людмила Олександрівна надає професійну лікарську допомогу, поруч з якою Ви відчуваєте турботу про себе. Терміново вирішує гострі та хронічні проблеми органів травлення. Лікарка спеціалізується на розробці персональних програм лікування та профілактики організму з розладами шлунково-кишкового тракту, послуговуючись результатами останніх світових наукових досліджень. Деталізує результати обстежень та пояснює взаємозв‘язок з проблемою. Створює індивідуальний план харчування з врахуванням особистих потреб кожної людини. Надає Вам мотивацію й позитивний заряд на шляху до якісного життя та довголіття. Людмила Олександрівна постійний учасник міжнародних конференцій, симпозіумів у галузі гастроентерології, дієтології, ендоскопії, доказової та превентивної медицини. Автор та співавтор 15 наукових праць, 1 патенту.
Ендоскопіст, Хірург
Практикуючий лікар хірург-ендоскопіст вищої категорії, в сферу діяльності якого входить діагностична та лікувальна ендоскопія травного тракту у дітей і дорослих. Професійні компетенції лікаря: гастроскопія, колоноскопія, ендоскопічна біопсія тканин, діагностика хелікобактерної інфекції шлунка, ендоскопічна поліпектомія. Медичні послуги, що надаються доктором, виконуються на основі міжнародних стандартів і протоколів медицини, що виступає гарантією їх ефективності та якості. Бере участь в медичних наукових конференціях, з'їздах
Консультація 1000/600 грн.
Гастроентеролог
Доктор Вороніна Світлана Степанівна спеціалізується в області гастроентерології. Кандидат медичних наук, займається діагностикою та лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту у пацієнтів різного віку. Лікує такі недуги як гастрит, гельмінтоз та холецистит.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-08
Дитячий гастроентеролог, педіатр
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань травного тракту у дітей. Займається терапією вроджених і набутих патологій. Оцінює загальний стан пацієнта. Лікує гастрит, гострий і хронічний панкреатит. Проводить консультативні прийоми.
Потравна Диана Ярославовна
Чому я працюю лікарем? Відчуваю безмежно приємні емоції, коли мої знання і вміння у сфері медицини допомогли людині.
Консультація Тільки онлайн - 780
Терапевт, Сімейний лікар
Орлов Владислав Владимирович
Чому я працюю лікарем?
Мене цікавить соціальна та наукова складова захворюванності, допомога пацієнтам у подполанні хвороб та поліпшенні якості життя.
Симоненко Николай Николаевич