Лікарі наркологи в Києві (метро Золоті ворота)

Сергей
Все, нормально было, претензий, нет. Ченцова А. произвела на меня впечатление, профессионала. У нее, очень внимательное отношение к пациентам.
Наталія
Сподобалось індивідуальний підхід лікарки, зрозуміло та докладно розповіла, заспокоїла, після цього візиту я розібралась в собі.
Єлена
Консультацией осталась очень довольна. Ченцова А. отличный специалист на своём месте. Выслушала, вникла в суть проблемы, дала полезные рекомендации. Самые наилучшие пожелания, очень рекомендую как хорошего, грамотного специалиста.
Ірина
Мне понравилась Алина Александровна, у меня была острая ситуация, сложный вопрос. Она мне разложила все проблемы на части, объяснила и я успокоилась. Теперь понимаю как решить свою проблему. Осталась довольна консультацией. Рекомендую.
Психіатр, психотерапевт, нарколог
Експерт у галузі психіатрії, психофармакології та психотерапії. Гарантія професійного лікування таких захворювань та проблем: безсоння, панічні напади, депресія, порушення працездатності, порушення уваги та пам'яті, синдром хронічної втоми, неконтрольована агресія, страхи та фобії. Стрес та розлади складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, важка хвороба, розрив відносин, підвищена дратівливість, життєві кризи, алкоголізм, проблеми у відносинах. Первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування, з подальшим підбором підтримуючого лікування. Ченцова Аліна Олександрівна – лікар (резидент) таких Асоціацій: «Асоціація неврологів, психіатрів та наркологів України» «Всеукраїнська асоціація психосоматичної медицини» «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини» «Українська асоціація лікарів амбулаторної медицини»
Консультація 1900 грн.