Лікарі терапевти в Києві (метро Золоті ворота)

Владимир
Очень помог, решил проблему. Очень хороший врач! Хороший человек.
02 травня '19 г.
Эдгар
Очень хороший специалист и наверное, один из лучших узистов Киева
Отличный врач. После курса всё стало на свои места, спасибо!
26 травня '17 г.
Инна
Проходила курс лечения, осталась очень довольна результатом. При необходимости буду обращаться только к Ольге Владимировне.
Терапевт, УЗД-фахівець
Кандидат медичних наук Гасанов Анвер Аждарович має значний досвід роботи в області терапії і УЗД діагностики. Проводить такі процедури як УЗД щитовидної залози, органів черевної порожнини, УЗД нирок і органів малого тазу, пальпація, аускультація, перкусія та тонометрія.
Терапевт, фізіотерапевт, озонотерапевт, імунолог-інфекціоніст, паразитолог дитячий
Лікар-терапевт вищої категорії, головний лікар медичного центру «Альтернатива», лікар швидкої і невідкладної допомоги. Спеціалізується на лікуванні детоксикації із застосуванням озонотерапії, пресстерапіі, витягування хребта, а також лікуванні алергії, профілактиці ускладнень цукрового діабету, ішемічної хвороби серця і атеросклерозу, гіпертонічної хвороби.
Анестезіолог-реаніматолог, терапевт, лікар виїздної служби
Медицина для мене — це безперервний розвиток та рух вперед, можливість постійно дізнаватись щось нове, допомагати тим, хто дійсно того потребує.
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань терапевтичного профілю. Здійснює прийом дорослих і дітей. Проводить профілактичні медичні огляди. Консультує з питань вакцинації та харчування. Лікує бронхіальну астму, бронхіт, ГРВІ, грип, гастрит, дерматит, тонзиліт та інші хвороби.
Сімейний лікар, терапевт, лікар-УЗД
Чому я працюю лікарем? Тому, що є бажання та натхнення допомагати людям. Сімейна медицина - тут кожний випадок є унікальним, історії пацієнтів щоразу різні й вимагають особливих методів і підходів у діагностиці та лікуванні, тому велике значення має точність, швидкість - це складно, але й цікаво водночас.
Чому я працюю лікарем? Ще з дитинства я вирішила, що буду лікарем. Завжди цікавила наука та те, як працює наш організм. Володіючи знаннями у медичний сфері, я розумію, що можу допомагати людям розширювати розуміння про свій організм, лікувати патології, розвивати науку і вносити вклад у медичні досягнення, які з кожним роком будуть тільки покращувати якість нашого життя.
Консультація Только онлайн - 780
Чому я працюю лікарем? Здоров'я людини - це справжній скарб, і моя задача як лікаря цей скарб зберегти та примножити. Ніщо не робить мій день краще ніж щасливі очі людини, якій я допомогла
Терапевт, Сімейний лікар
Чому я працюю лікарем? Мене цікавить соціальна та наукова складова захворюванності, допомога пацієнтам у подполанні хвороб та поліпшенні якості життя.
Чому я працюю лікарем? Відчуваю безмежно приємні емоції, коли мої знання і вміння у сфері медицини допомогли людині.
Консультація Тільки онлайн - 780