Сторінка 2. Лікарі в Києві (метро Житомирська)
Наукова ступінь
Категорія
Елеонора
Дуже хороший спеціаліст! Компетентно розбирається в проблемах. не призначає зайвих препаратів, що немало важливо в наш час. Я вважаю людина на своєму місці. У лікаря високий професійний рівень, це помітно одразу. Рекомендую!
Євген
Була у лікаря. Все пройшло добре. Мені дуже сподобався цей спеціаліст. Лікар приділила мені дуже багато часу, озвучила мені мій діагноз, розписала що потрібно приймати. Консультація лікаря мені дуже сподобалася, все було зрозуміло.
Светлана
У дочки были проблемы с месячными. Мы очень перепугались. Нам посоветовали обратиться за консультацией к Элиз Мартиновне. Она очень подробно расспросила меня и Аню и нашла причину. Действительно, после изменений в питании все прошло. Спасибо большое!
12 грудня '16 г.
Валерия
Были сложности с постановкой диагноза, Элиз развеяла мои опасения и назначила недорогие препараты для лечения. Мне понравилось.
11 вересня '16 г.
Гастроентеролог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту. Виконує УЗД органів черевної порожнини, передміхурової залози та щитовидної залози. Проводить біопсію печінки та підшлункової залози. Лікує гастрит, холецистит, ожиріння, виразкову хворобу шлунку, панкреатит та гепатити.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог, фахівець УЗД-діагностики, спеціалізується на виявленні патологій розвитку репродуктивної системи у дітей та підлітків, здійснює УЗД органів малого таза, усуває запальні процеси, які в подальшому можуть призвести до безпліддя. Звертатися до фахівця потрібно, якщо не настає менструація до 14-15 років або починається раніше 11 років, занадто хвороблива менструація, занадто раннє або запізніле поява первинних статевих ознак, синехії статевих губ і інші патології.
Сімейний лікар, дерматолог
Демиденко Виктория Владимировна
Лікар здійснює прийом пацієнтів (діти з 12 років та дорослі) із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, дихальної системи та серцево-судинної системи. Лікує ГРВІ, грип, остеохондроз, остеопороз, пієлонефрит, бронхіт та бронхіальну астму, екзему, акне, розацеа, псоріаз та інші патології.
Микитчук Лариса Николаевна
Лариса Миколаївна - лікар-невролог вищої категорії , яка має досвід роботи понад 20 років. Проводить консультативний прийом, лікувальні маніпуляції (лікування у денному стаціонарі, внутрішньовенні, внутрішньом'язові, подібні ін'єкції, внутрішньом'язові краплинні ін'єкції, паравертебральні блокади).
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Гроник Олег Михайлович
Київ
пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх
м.Житомирська32м.Святошин247м.Академмістечко236
УЗД-діагност
Юрковская Ирина Викторовна
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-02-05
Невролог Куц Костянтин Володимирович спеціалізується на діагностиці та подальшому лікуванні хвороб нервової системи. Проводить консультацію діагностику: ЕЕГ; ЕхоЕГ; викликані потенціали, ЕНМГ, на якій виявляє стан спинного і головного мозку (центральної нервової системи) і нервових волокон. Займається діагностикою остеохондрозу. Проводить лікування неврозів, вегетосудинної дистонії, невралгії, невритів. Лікує інсульти і їх наслідки, епілептичні напади, хвороби кровоносної системи. Практикував діагностику і лікування радикулітів, травм спини, хвороби Альцгеймера і іншого. Надає консультації в профілактичних цілях.
Київ
пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх
м.Житомирська32м.Святошин247м.Академмістечко236
Лікар спортивної медицини, ортопед-травматолог, вертебролог
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні патологій хребта та суглобів. Приймає дорослих та дітей. В роботі використовує консервативні та хірургічні методики. Виконує внутрісуглобні та периартикулярні блокади. Займається реабілітацією пацієнтів після травм та оперативних втручань.
Хірург, проктолог
Лікар спеціалізується на наданні екстреної допомоги при відкритих переломах та розвитку гострих станів, що вимагають оперативного втручання. Займається видаленням доброякісних новоутворень, розкриває абсцеси, видаляє гангрену. Змінює пов'язки, знімає шви. Приймає в плановому порядку.
Онкогінеколог, Онкохірург
Доктор Манжура Олена Петрівна - онкогінеколог, онкохірург. Досвід роботи 22 роки. Провідний спеціаліст в області оперативної гінекології. Лікар вищої категорії спеціалізується на захворюваннях репродуктивної системи. Проводить терапію патологій шийки матки. Спеціалізується на доброякісних і злоякісних новоутвореннях.