Куранов Юрій Юрійович
Онколог, уролог, онкохірург
Лікар вищої категорії
Кандидат медичних наук
Доктор Куранов Юрій Юрійович - уролог. Досвід роботи 20 років. Спеціалізується на захворюваннях сечостатевої системи. Діагностує і лікує доброякісні та злоякісні новоутворення. Спеціалізується в області онкохірургії. Лікар вищої категорії приймає пацієнтів в консультативному режимі.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Федір
10 липня '18р.
Працював усе життя на заводі, заробив собі сечокам'яну хворобу. Лікувася як і всі, коли заболить. В той неблагополучний день вийшов камінь і закрив вихід для сечі із сечового міхура, чекати не було часу. На прийом потрапили до Куранова Юрія Юрійовича, він надав невідкладну допомогу. Направив на дроблення каменів. Назначив ефективне і просте лікування. Близко 5 років мене не турбує моя хвороба, ходжу на профогляди і приймаю ліки для профілактики. Дякую Юрію Юрійовичу за кваліфіковану допомогу, Ви дійсно лікар віб Бога!
Ігор
08 липня '18р.
У мого батька після виходу на пенсію здоров'я почало покидати: сечокам'яна хвороба, простатит, нетримання сечі, а ще й фімоз утворився. Зветнулися з цим всим до Куранова Юрія Юрійовича, пройли обстеження, прооперувалися і якість життя покращилася. Зараз батько ходить до Юрія Юрійовича тільки на профогляди і вже як 7 років його нічого не турбує. Хочемо подякувати Вам від всієї родини за допомогу і професіоналізм. Ви повернули батьку жагу до життя!
Схожі спеціалісти:
Уролог, УЗД-фахівець