Лікарі андрологи в Києві (метро Видубичі)
Знайдено 2 лікаря
Наукова ступінь
высшої категорії
Спасибо большое Вам , Галина Валентиновна!!! За 1 год моя доченька скинула 20 кг!!! Главное, к девочке доктор нашла подход и правильное лечение нам помогло!!! Все в шоке!!!
Андрей
Очень грамотный специалист, внимательный итактичный доктор. Помог мне решить мои проблемы и за это я ему очень блгодарен.
02 грудня '16 г.
На консультации была предельно внимательна, объяснила все четко и подробно. Показалась грамотным и рассудительным специалистом. Посмотрим, как пойдет лечение
13 жовтня '16 г.
Дарина
Компетентность врача высокая, уделила мне много времения. Нашли выход решения проблемы.
11 серпня '16 г.
Андролог, уролог, сексолог
Лікар-андролог вищої кваліфікаційної категорії, доктор медичних наук, також надає медичну допомогу в області сексології. Консультує з приводу хвороб чоловічих сечостатевих органів. Виконує масаж передміхурової залози. Робить вазектомію. Лікує доброякісні новоутворення простати і викривлення статевого члена. Складається в декількох міжнародних співтовариствах, глава Української Асоціації андрології та сексуальної медицини.
Консультація 2000 грн.
Ендокринолог
Лікар-ендокринолог виконує діагностику і призначає лікування захворювань щитовидної залози, надниркових залоз. Дозволяє виявити на початкових етапах цукровий діабет, тиреоїдит, дисфункцію яєчників і інші патології. Проводить консультативний прийом і огляд пацієнтів, направляє на клінічні дослідження. Має вищу кваліфікаційну категорію.