Сторінка 2. Лікарі діагности (УЗД-діагност) в Києві (метро Вокзальна)

Професіонал високого рівня! Лікар, яка любить свою роботу, співчуває пацієнтам - така рідкість у наш час. Вперше від неї дізналась, наскільки важливо робити УЗД шлунку, хоча до цього обстежувалась у багатьох клініках - наче й непогані спеціалісти траплялись, але не знали або полінувались робити це обстеження, а проблема була саме там
Людмила
Прекрасный, внимательный специалист. Каждый год прохожу у нее УЗИ.
27 травня '19 г.
Оксана
Большое спасибо Татьяне Витальевне за квалифицированную помощь. Я очень рада, что попала на прием именно к этому доктору. Благодаря стараниям врача я чувствую себя намного лучше. Большое спасибо!
12 квітня '17 г.
Олеся
Татьяна Витальевна вела у меня беременность и принимала роды. Врач она просто замечательная. Я от нее просто в восторге. Благодаря ее профессионализму и внимательности все прошло хорошо, и малыш родился здоровым. Большое спасибо за Ваш труд!)
УЗД-фахівець
Доктор Афанасьєва Олена Володимирівна спеціалізується в області діагностики. Займається проведенням ультразвукових досліджень різних органів.
Київ вул. Жилянська, 69/71 м.Вокзальна135м.Олімпійська1914
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност
Доктор Маслянко Тетяна Віталіївна спеціалізується в області гінекології, репродукції, УЗД-діагностики стану плода. Консультує пацієнтів, надає допомогу в плануванні та підготовці до вагітності, оцінки ризиків. Діагностує і спостерігає вагітність, веде пологи, лікує гінекологічні і родові травми, надає післяпологове спостереження.
Рентгенолог, УЗД-фахівець
Лікар-рентгенолог, фахівець з проведення ультразвукових досліджень, має другу кваліфікаційну категорію, завідує відділенням рентгенології. Проводить діагностику захворювань внутрішніх органів і кістково-м'язової системи променевими і ультразвуковими методами.
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний), 1 поверх м.Вокзальна3914м.Деміївська5618м.Олімпійська5921
Сімейний лікар, УЗД-фахівець, функціональний діагност
Доктор Петрик Михайло Вадимович спеціалізується в області ультразвукової діагностики, проводить обстеження, профілактикою і лікуванням захворювань внутрішніх органів. Доктор проводить УЗ-діагностику серця, судин голови і шиї, органів черевної порожнини і заочеревинного простору, УЗД органів малого таза. Надає послуги з проведення 3D / 4D ультразвукових обстежень.
Хірург, УЗД-фахівець
Лікар хірург. Надає послуги в оперативному і терапевтичному лікуванні захворювань внутрішніх органів. Закінчив Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.
УЗД-фахівець
Доктор Тимофєєва Ольга Володимирівна спеціалізується в області ультразвукових досліджень, надає консультації пацієнтам щодо результатів сканування. Доктор проводить УЗ-обстеження щитовидної залози, матки, молочних залоз, яєчників, надає послуги трансвагинального і транабдоміального дослідження. Також займається своєчасною діагностикою захворювань і патологій жіночої репродуктивної системи.