Сторінка 39. Стоматологи в Києві

Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Наталія Костянтинівна - лікар першої категорії, стоматолог-терапевт з багаторічним досвідом роботи. Займається лікуванням каріозних та некаріозних уражень зубів, їх ускладнень (пульпіт, періодонтит), захворювань пародонту. Володіє сучасними методиками з використанням фотополімерних матеріалів. Використовує методи професійної гігієни: ультразвук, Air Flow
Стоматолог-ендодонтист
10 років клінічного досвіду в ендодонтії та терапевтичній стоматології (з 2015 року). Працює виключно під операційним мікроскопом, що забезпечує максимальну точність і контроль на кожному етапі лікування. Сертифікований спеціаліст курсу Microscopic Endo Level 1 (Dental Education Clinic). Спеціалізується на мікроскопічному лікуванні кореневих каналів (первинному та повторному), лікуванні пульпіту та періодонтиту із збереженням зуба, а також художній реставрації після ендодонтичного лікування та комплексному підході до здоров’я ясен.
Київ бульв. Миколи Руденка (бульв. Кольцова), 14 Е м.Житомирська7030
Лікар, який відомий своєю уважністю до деталей та прагненням до ідеального результату. У своїй практиці дотримується принципу мінімально інвазивного лікування — збереження власних тканин зуба завжди є пріоритетом. Постійно вдосконалює свої навички, проходячи навчання у провідних спеціалістів з естетичної реставрації. Працює за сучасними протоколами, використовуючи якісні матеріали та методики, що дозволяють досягати природного вигляду зубів і довготривалого результату. Спеціалізується на лікуванні карієсу та його ускладнень, а також художніх реставраціях — відновлює форму, колір та функцію зубів з максимальною точністю. У своїй роботі поєднує естетику та функціональність, забезпечуючи комфорт і здоров’я пацієнта. ЇЇ підхід базується на сучасних наукових даних, точності виконання та індивідуальному підході до кожного клінічного випадку, що дозволяє досягати стабільних і передбачуваних результатів лікування.
Стоматолог-ортопед, стоматолог-протезист
Постійно підвищує кваліфікацію, проходить курси з майстерності препарування та естетичної реабілітації. У роботі застосовує комплексний підхід — відновлює не лише естетику зубів, а й правильну функцію жувального апарату. Спеціалізується на естетичних реставраціях, ортопедичному протезуванні (коронки, незнімні конструкції) та комплексній реабілітації посмішки з урахуванням оклюзії та індивідуальних особливостей пацієнта.
Стоматолог-хірург, щелепно-лицьовий хірург, імплантолог
Лікар стоматолог-хірург, щелепно-лицьовий хірург, імплантолог 5 років досвіду в хірургічній стоматології та імплантології. Працює за сучасними цифровими протоколами, спеціалізується на навігаційній імплантації та тотальній реабілітації (All-on-4/6). Виконує встановлення імплантів з кістковою пластикою та негайним навантаженням, а також хірургію м’яких тканин (пластика ясен, вуздечок, формування естетичного контуру).
Стоматолог-ортопед, стоматолог-хірург
Головний лікар та засновник МЕРЕЖІ «КЛУБ 32». Стоматолог-ортопед. Стоматолог-хірург. Лікар з 24-річним досвідом, лідер команди та віртуоз діагностики. Професійний шлях з систематичним оновленням знань в найкращих клініках Європи, Азії та США, участь у понад 100 професійних курсах, конгресах і майстер-класах. Як Головний лікар, Віталій Ушаков є особистим куратором кожного пацієнта. Він завжди поруч, завжди на боці людини. Саме його філософія визначає атмосферу і підхід у кожному медичному рішенні наших лікарів: «Ми лікуємо не лише зуби — нам важливо, як людина себе почуває!».
Київ вул. Степана Рудницького, 15, корп. 3 (літ. А) м.Іподром
Стоматолог-ортопед
Комплексна ортопедична діагностика та планування лікування. Протезування на зубах та імплантатах. Робота з естетичними конструкціями (E-max, цирконій, металокераміка). Ведення складних клінічних випадків повної та часткової адентії. Протоколи All-on-4 / All-on-6. Функціональна та естетична реабілітація пацієнтів. Аналіз оклюзії та робота з дисфункцією СНЩС. Тимчасове та постійне протезування. Робота в мультидисциплінарній команді (хірург, ортодонт, пародонтолог). Фотопротокол та презентація клінічних кейсів. Контроль якості ортопедичних робіт зуботехнічної лабораторії. Володіння сучасними цифровими протоколами в стоматології. Консультування VIP-пацієнтів та побудова довгострокових планів лікування.
В 1985 р. закінчила Полтавський стоматологічний інститут. Увесь цей час працює стоматологом-терапевтом, виконує реставраційні роботи, пародонтальне лікування пацієнтів.
Консультація з діагностикою - 1300 грн