Лікарі стоматологи в Києві (Солом'янський район)

Кирило
Був на пломбуванні у лікаря Марти Сергіївни. Все сподобалось, лікар профі і його я рекомендую!
Олена
З чоловіком лікуємось тільки у Марти Сергіївни! Лікарка з золотими руками!
Лариса
Після травми в мене був скол на передньому зубі . Прийшла в Люмі -Дент щоб зробити художню реставрацію , мене записали до Артеменко М.С , Я на всі 100% не пошкудувала про вибір лікаря . Це талант моя усмішка тепер биглядає естетично
24 серпня '24 г.
Магдалена
Відбілюва зуби у Марти Сергіївної дуже задоволена результатом.Дякую лікарю
19 червеня '23 г.
Стоматолог, ендодонт, стоматолог-терапевт, стоматолог-ендодонтист
Артеменко Марта Сергіївна – лікар стоматолог-терапевт, ендодонтист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Надає послуги з лікування зубів та кореневих каналів, шинування зубів, апаратного та домашнього відбілювання безпечними методами, відновлення анатомічної форми зубів фотополімерними матеріалами. Проводить комплексну чистку ротової порожнини, а саме ультразвукове зняття зубних відкладень скейлером та поліровку поверхні від нальоту технологією Air Flow. Використовує в своїй роботі дентальний мікроскоп, комп’ютерну анестезію STA та систему ізоляції кофердам.
Стоматолог, Дитячий Стоматолог
Біланенко Аліна Миколаївна – дитячий стоматолог мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на діагностиці стоматологічних захворювань у дітей та профілактиці каріозних і некаріозних уражень зубів. Проводить лікування постійних і молочних зубів. Є фахівцем з видалення тимчасових зубів та навчання дітей правильній гігієні ротової порожнини.
Стоматолог, ендодонт, стоматолог-терапевт, стоматолог-ендодонтист
Біланенко Дмитро Ігорович – лікар стоматолог-терапевт, ендодонтист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Проводить повну діагностику ротової порожнини з використанням сучасного обладнання. Спеціалізується на проведенні ремінералізуючої терапії та Vector-терапії, лікуванні зубів, лазерному та хімічному відбілюванні зубів, пломбуванні кореневих каналів зуба гарячою гутаперчею, герметизації фісур та реставрації зубів. Також лікар допоможе з вибором засобів для індивідуальної гігієни порожнини рота.
Стоматолог, стоматолог-ортопед
Богдан Артем Сергійович – лікар стоматолог-ортопед, протезист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Використовує в своїй роботі цифрове моделювання усмішки, дентальний мікроскоп та бінокуляри, працює з інтраоральним сканером 3Shape Trios для отримання цифрових відбитків. Проводить естетичне протезування з відновленням функцій зубів: повні та часткові знімні протези (акрилові, нейлонові, бюгельні), протези з опорою на імпланти, незнімні металокерамічні конструкції, керамічні вініри та накладки, коронки, мостовидні конструкції.
Стоматолог-ортопед, гнатолог
Стоматолог-гігієніст
Доктор Боржкова Антоніна Василівна спеціалізується в стоматології. Надає послуги консультації і огляду. Проводить весь спектр медичних процедур по діагностиці та лікуванню зубних хвороб. Виконує відбілювання і чистку зубів, в тому числі від зубного каменю, обробку щелепи фторосодержащими препаратами. Приймає пацієнтів з каріозними ураженнями, больовими відчуттями, ущільненнями в яснах і інший симптоматикою недуг ротової порожнини.
Київ пр-т Червонозоряний, 17 р.Солом'янський
Лікар здійснює прийом дорослих та дітей із захворюваннями зубів і ясен. Проводить чистку та відбілювання зубів. Лікує всі види карієсу, пульпіт, пародонтоз, стоматит та гінгівіт. Виконує пломбування кореневих каналів. Консультує з питань вибору паст.
Стоматолог-хірург, ортопед
Лікар стоматолог-хірург і ортопед, займається протезуванням та імплантацією зубів, а також складним видаленням і зубів мудрості. Андрій Сергійович використовує в роботі технологію CEREC (економічна і естетична керамічна реставрація).
Стоматолог-ортопед
Лікар стоматолог-ортопед вищої категорії. Надає послуги з відновлення зубного ряду, в своїй роботі використовує тільки сучасні методики, ставить коронки, вініри. Закінчив Київський медичний університет Української асоціації народної медицини.