Сторінка 8. Лікарі в Києві (Солом'янський район)

Фільтр: (Знайдено 508 лікарів 5 відгуків) Сортування
Лоліта
Висококваліфікований лікар!! Найкращій фахівець
Висококваліфікований лікар-хірург. Допоміг моїй матері, можна сказати що врятував їй життя! Я дуже вдячний спеціалісту за професіоналізм та глибокі знання у своїй сфері. Як людина також дуже хороший. Буду рекомендувати всім друзям!
Елена В.
Одного разу у мене виникла проблема, якраз за профілем цього чудового лікаря. Операцію він зробив просто відмінно! Після оперативного втручання, я відчував себе добре, болю майже не було. Дуже задоволений роботою лікаря! Рекомендую!
Алексей
Очень благодарен Ольге Сергеевне!За ее искреннее,человеческое отношение и профессиональный подход и Работу!Она знает и умеет делать свою работу на высшем уровне!!!До нее,я очень боялся стоматологов!)Рекомендую,теперь я не боюсь)))
Стоматолог-терапевт, гігієніст
Лікар займається виявленням і терапією усіх видів карієсу, пломбуванням кореневих каналів і зубів, художньої реставрацією різної складності. Виконує протезування зубів, професійне чищення зубів за допомогою різних методик.
Спеціаліст з загальної та лапароскопічної хірургії та онкології, лікар УЗД, хірург, проктолог, онколог, мамолог
Київ вул. Володимира Брожки (колиш. Кіровоградська), 112/40 м.Деміївська308м. Васильківська2610м.Либідська507
Лікар терапевт вищої категорії. Надає такі послуги, як: консультування фахівця, лікування та діагностика гострих та хронічних захворювань внутрішніх органів, захворювань органів дихання, серцево - судинної системи та ін.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗД фахівець
Основні напрямки діяльності: гінекологічна ендокринологія, ведення вагітності, лікування патології шийки матки, ультразвукова діагностика
Лікар акушер-гінеколог, основні напрямками в роботі, є: лікування запальних процесів статевої сфери, безпліддя, безопераційне лікування доброякісних пухлин матки і яєчників, порушення менструального циклу, ерозій шийки матки (радіохвильовий метод лікування), дисгормональні захворювання молочних залоз. Регулярно відвідує наукові конференції та семінари.
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 В м.Шулявська52
Кардіолог
Дитячий хірург
Лікар Дзюман Оксана Володимирівна - дитячий хірург. Досвід роботи 12 років. Лікар другої категорії. Спеціалізується на захворюваннях хірургічного профілю у дітей. Проводить консультативні прийоми, здійснює оперативні втручання. У своїй практиці використовує сучасні методики впливу. Здійснює первинні і профілактичні огляди. Консультує батьків з загальних питань. Приймає за попереднім записом. Надає невідкладну допомогу.
Дерматовенеролог, дерматолог, трихолог
Лікар проводить діагностику і лікування дерматологічних захворювань і патологій, що передаються статевим шляхом. Лікує псоріаз, екзему, алергічний дерматит. Виконує дерматоскопію патологічних ділянок шкіри. Займається видаленням бородавок і папілом.
Консультація от 580 грн.
УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на проведенні комплексного дослідження організму з використанням сучасного ультразвукового устаткування. Спеціаліст визначає функціональний стан органів та систем, визначає наявність патологічних відхилень. Веде прийом вагітних, проводить планове УЗД плоду.
Лікар веде консультативний прийом, збирає анамнез і направляє пацієнта на лабораторні та інструментальні дослідження. Проводить терапію запальних і інфекційних захворювань сечостатевої системи. Лікує пієлонефрит, цистит, уретрит, простатит. Приймає за попереднім записом.