Сторінка 4. Лікарі в Києві (Печерський район)
Знайдена 671 лікар
Кирил
Доктор Мухайдли Рабиа – человек которому можно без проблем доверить свое зрение.Он сможет как подобрать вам очки , так и назначить медикаментозное лечение, если на то потребуется , с применением современных протоколов лечения.
01 липня '18 г.
Елизавета
Я предпочтаю контактные линзы чем очки.К доктору Мухайдли Рабиа я обратилась в связи с тем , что много контактных линз вызывают у меня раздражение слизистой глаз и я ощущаю постоянный дискомфорт. Он порекомендовал мне отличные современные линзы, которые стали моим спасением.Не знаю , что бы я делала без этого доктора!
14 липня '18 г.
У Евгении Викторовны наблюдаюсь уже длительное время по поводу сахарного диабета. Принимаю назначенные препараты и чувствую себя хорошо
25 грудня '16 г.
Валентин
Долгое время пытался побороть лишний вес, пока терапевт не посоветовал обратиться к эндокринологу. Сейчас прохожу курс лечения, назначенный Евгенией Викторовной, соблюдаю диету. Потерял уже 7 кг! Очень благодарен этому замечательному доктору.
21 квітня '16 г.
Ендокринолог
Лікар-ендокринолог, веде прийом дітей з усіх питань захворювань щитовидної залози, гіпоталамо-гіпофізарної системи, статевої сфери і порушення обміну речовин. Володіє сучасними методиками у лікуванні цукрового діабету: постановка глюкозного моніторингу, інсулінових помп.
Специалист в области офтальмологии. На протяжении 15 лет успешно занимается выявлением и лечением патологий органов зрения у дітей з 0 та дорослих. Проводит подбор склеральных линз, контактную коррекцию зрения, удаление инородных тел из роговицы, офтальмопластику. В работе использует современные терапевтические методики.
Психіатр, психотерапевт, нарколог
Експерт у галузі психіатрії, психофармакології та психотерапії. Гарантія професійного лікування таких захворювань та проблем: безсоння, панічні напади, депресія, порушення працездатності, порушення уваги та пам'яті, синдром хронічної втоми, неконтрольована агресія, страхи та фобії. Стрес та розлади складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, важка хвороба, розрив відносин, підвищена дратівливість, життєві кризи, алкоголізм, проблеми у відносинах. Первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування, з подальшим підбором підтримуючого лікування. Ченцова Аліна Олександрівна – лікар (резидент) таких Асоціацій: «Асоціація неврологів, психіатрів та наркологів України» «Всеукраїнська асоціація психосоматичної медицини» «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини» «Українська асоціація лікарів амбулаторної медицини»
Світлана
03 квітня '25р.
Лікарка дуже допомогла з моєю проблемою. Я рада, що обрала саме цього фахівця, уважно мене вислухала і підібрала мені лікування, яке мені підходить.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-11
Консультація - 1900 грн.
Хірург
Лікар вищої категорії хірург. Спеціалізується на видалення: врослого нігтя, атерому, ліпому, гігро, невус, папілом, бурсит, гідроаденіт, абсцес, флегмону, фурункул. Лікар виїжджає додому пацієнта у Києві та Київській області у 30-ти км зоні.
Лікар дерматовенеролог вищої категорії. Проводить діагностику шкірних новоутворень, кріодеструкцію, електрокоагуляцію і лікування інфекцій що передаються статевим шляхом. Закінчив Сумський державний університет, медичний факультет.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-11
Бориспіль
вул. Головатого, 89
Ендокринолог
Лікар займається діагностикою та терапією захворювань ендокринної системи. Протягом 18 років успішно лікує цукровий діабет 1 і 2 типів, тиреотоксикоз, підгострий тиреоїдит, акромегалію і патології надниркових залоз. Приймає пацієнтів з надмірною вагою, посиленим серцебиттям, підвищеною пітливістю або сухістю шкіри.
Ендокринолог
Лікар спеціалізується у лабораторній та інструментальній діагностиці захворювань ендокринної системи. Лікує ожиріння, безпліддя, проводить гормональну терапію. Спеціалізується на усуненні цукрового діабету, гіпотиреозу, гіпертиреоз. Працює з патологічними порушеннями у роботі щитовидної залози.
Психолог, психотерапевт
Демьяненко Елена Игоревна
Спеціаліст займається діагностикою психологічних та поведінкових розладів прикордонного спектру, психотичних розладів. У роботі використовує релаксаційні методи. Працює з дитячо-батьківськими стосунками, ревнощами, зрадою та агресією. Лікує безсоння, тривожність, депресію, шизофренію.
Консультація від 1900
Хірург, проктолог
Стокай Екатерина Владимировна
Дитячий хірург
Лікар проводить консультації для дітей. Робить корекцію та пластику короткої вуздечки язика. Проводить розкриття лімфаденітів, панарицію, абсцесу, фурункула, гнійного гідраденіту.