Ченцова Аліна Олександрівна
Психіатр, психотерапевт, нарколог
Експерт у галузі психіатрії, психофармакології та психотерапії. Гарантія професійного лікування таких захворювань та проблем: безсоння, панічні напади, депресія, порушення працездатності, порушення уваги та пам'яті, синдром хронічної втоми, неконтрольована агресія, страхи та фобії. Стрес та розлади складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, важка хвороба, розрив відносин, підвищена дратівливість, життєві кризи, алкоголізм, проблеми у відносинах. Первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування, з подальшим підбором підтримуючого лікування. Ченцова Аліна Олександрівна – лікар (резидент) таких Асоціацій: «Асоціація неврологів, психіатрів та наркологів України» «Всеукраїнська асоціація психосоматичної медицини» «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини» «Українська асоціація лікарів амбулаторної медицини»
або звертайтеся за телефоном:
Графік роботи фахівця:
Час роботи фахівця:
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нед |
---|---|---|---|---|---|---|
17:00-21:00 | 17:00-21:00 | 17:00-21:00 | 17:00-21:00 | - | 10:00-20:00 | 10:00-20:00 |
Лікар працює в клініках:

Олеся
31 березеня '24р.
Доктор сразу расположила к себе позитивно. Общение было очень комфортным. Из консультации ушла с облегчением на душе.
Поліна Ш.
27 березеня '24р.
Мені сподобалося спілкування онлайн. Все пройшло чудово, лікар просто чудовий. Планую подальші сесії.
Иван
24 березеня '24р.
Аліна Олександровна, досить відкрита жінка. Задавала питання, наводила конкретні приклади, дала тест для самостійного збору. Загалом дуже приємна атмосфера була, мені все сподобалося
18 березеня '24р.
Дуже задоволена, планую повернутись. Дуже рекомендую, бо професіонал. Можливо, це моя суб'єктивна думка, але я дуже задоволена.
Костя Л.
17 березеня '24р.
Алина Александровна очень понравилась как специалист. Приемом я доволен, все по делу, конструктивно и понятно. Очень доступно и просто все обьясняет, но при этом не навязывая своего мнения. Достаточно быстро получилось установить доверительные отношения и стало проще рассказывать мне. И вообще, Ченцова А. А. очень приятная как человек :) Продолжаю к ней ходить и это очень помогает в решении личных вопросов и в понимании себя.
Стас
12 березеня '24р.
Даже не ожидал такого глубинного эффекта. Спасибо!
Руслан О.
10 березеня '24р.
Мені дуже сподобалося спілкування, лише позитивні відгуки про неї.
Рауль
05 березеня '24р.
Первое впечатление очень хорошее, мне все понравилось, приятная атмосфера, располагает. Спасибо доктору, буду продолжать консультироваться.
Євген
02 березеня '24р.
Відмінний фахівець, що з першого сеансу допомагає і відчуваєш результат.
Николай И.
01 березеня '24р.
Приятная атмосфера, располагающая.
Саша Саша
28 лютого '24р.
Звернувся до цього фахівця за консультацією. Мені сподобалося ввічливе та уважне ставлення лікаря до мене, відчувалось бажання дійсно допомогти. Лікарка мене вислухала, надала зрозуміле пояснення моєї проблеми. Аліна Олександрівна здалася мені чуйною та доброзичливою людиною, професіоналом у своїй справі. У разі потреби буду звертатися до неї. Рекомендую.
Федор Д.
24 лютого '24р.
Как и ожидалось прием прошел отлично. Общаться было, очень легко, все на высшем уровне. Врач хорошо выслушала мою проблему и все детально объяснила, о назначенных препаратах. Однозначно, рекомендую!
Станислав
19 лютого '24р.
Мне все понравилось. Для меня было странным, найти общий язык с чужим человеком, но меня все устроило. Видно, что человек профессионал, который может найти подход к людям. Я плохо иду на контакт с чужими людьми, а доктор, нашел ко мне подход за десять минут!
17 лютого '24р.
Мені вона дуже сподобалася. Дуже приємна людина.
Софія
13 лютого '24р.
Ченцова Алина Александровна, действительно старается помочь, всё подробно расспрашивает, задает вопросы и разбирается в проблеме. Приём очень понравился.
Михаил М.
09 лютого '24р.
Очень внимательный психолог. Человеческие качества и хороший профессионал. Всем рекомендую.
Галина
07 лютого '24р.
Приємна лікарка, знаходить підхід до людини, дуже хороша атмосфера в спілкуванні.
Светлана
05 лютого '24р.
Зрозуміла, заспокоїла та підтримала, що є цінним для мене.
Александр И.
03 лютого '24р.
Прекрасное отношение, очень компетентна, я считаю это был самый лучший вариант из всех возможных.
Максим Б.
01 лютого '24р.
Это специалист, которого можно рекомендовать.
Кира
30 січня '24р.
Я дуже задоволена вибором цього психотерапевта. Чєнцова Аліна - кваліфікований спеціаліст, уважна, приємна у спілкуванні, приймає у комфортній, приємній обстановці. Наша зустріч пройшла продуктивно та цікаво, я подивилася на свій запит з різних боків, записалася на наступну зустріч, ходитиму.
Захар У.
30 січня '24р.
Хороша розуміюча психолог. Надала всю необхідну інформацію. Дякую Вам !
Елена В.
27 січня '24р.
У мене проблеми з самозневажанням, а я ще й проспала все, скрізь запізнилася, і вона все одно охоче мене прийняла не в мій час. Подарувала надію та гарний настрій, дякую!
Владимир М.
24 січня '24р.
Алина Александровна все расспросила, подробно рассказала что дальше мне делать и дала рекомендации. Все понравилось
Герман Г.
24 січня '24р.
Человек на своём месте. Мы приёмом остались довольны.
Владимир М.
Виталий
20 січня '24р.
Сподобалось індивідуальний підхід психолога, зрозуміло та докладно розповіла, заспокоїла, після цього візиту я розібрався в собі.
Арина
16 січня '24р.
Консультацією залишилася дуже задоволена. Аліна Олександрівна чудовий спеціаліст і на своєму місці. Дуже уважно вислухала, вникла у суть проблеми, дала корисні рекомендації, розписала курс психотерапії. Найкращі побажання дуже рекомендую як хорошого, грамотного фахівця.
Настя О.
14 січня '24р.
Очень открытая, хорошо всё объясняет.
Глеб Серов
10 січня '24р.
Специалист решила проблему, которую до неё не могли решить два врача. Я доволен!
Роман Л.
09 січня '24р.
Только положительно, потому что мы теперь будем постоянными клиентами. Записались на следующие дни.
Женя
08 січня '24р.
Вона допомогла у вирішенні мого питання, дала рекомендації, призначення. Я отримала той результат, який хотіла, все доступно, простою мовою
Олена Саніна
07 січня '24р.
У меня все только положительное. Позитивная и доброжелательная девушка. Я выбирала специалиста по отзывам.
Дімон С.
07 січня '24р.
Прием прошел хорошо. Это была первая информационная встреча. Буду дальше обращаться к Алине Александровне.
Олаф
06 січня '24р.
Залишилося враження, що вона майстер своєї справи
Лікар займається лікуванням таких захворювань та патологічних станів:
- Тривожні стани
- Страхи, фобії, нав'язливі дії та думки
- Порушення поведінки
- Порушення сну
- Посттравматичний стресовий розлад
- Адиктивна поведінка
- Депресивні стани
- Сумський Державний Університет Медичний інститут за спеціальністю «лікувальна справа», 2014-2020р.
- Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л.Шупика за спеціальністю «Психіатрія», 2020-2022р. (інтернатура)
- Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л.Шупика за спеціальністю «Наркологія», 2022р. (спеціалізація)
Курси
- X Міжнародний медичний конгрес Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров’я України
- Науково-практичний on-line симпозіум «Персоніфіковані підходи щодо неврологічної, психіатричної та наркологічної допомоги»
- Всеукраїнська науково-практична онлайн конференція. Післядипломний курс професійного вдосконалення
- IV Науково-практична конференція з міжнародною участю «Психосоматична медицина: наука та практика».
- Майстер-класи: «Як направити пацієнта з психосоматичними розладами до mental health professional? комунікативна стратегія та прийоми», «Чому часто хронізуються соматичні хвороби: погляд з точки зору психосоматичної медицини», «Діагностика та терапія депресії. Коли час звернутись до психіатра?» в рамках IV науково-практичної конференції з міжнародною участю «Психосоматична медицина: наука та практика».
- Семінар: «Практична психосоматика: Подолання стресу війни»
- Цикл ТУ: «Сучасні стандарти невідкладної допомоги в практиці лікаря»
- Науково-практична конференція : «Війна і люди: як зберегти психічне здоров’я»
- Майстер-класи: «Робота з інтрузивними спогадами та флешбеками», «Що потрібно знати лікарю про психологічну травму?», «Діагностика та терапія ПТСР», «Дистресові наслідки війни. Від розладів сну до депресії»
- VI Національний конгрес неврологів, психіатрів, наркологів України «Неврологія, психіатрія та наркологія у сучасному світі: глобальні виклики та шляхи розвитку»
Участь в асоціаціях
- ГО «Асоціація неврологів, психіатрів і наркологів України»
- ГО «Всеукраїнська асоціація психосоматичної медицини»
- Асоціація превентивної та антиейджинг медицини
- ГО «Українська асоціація лікарів амбулаторної медицини»
Послуги
- Консультативний прийом
- Психодіагностика
- Диференційна діагностика
- Підбір комплексного ефективного лікування
- Онлайн консультація (Viber, Whatsapp, Telegram,Skype, ZOOM)
Схожі спеціалісти:

Психолог, психіатр

Психіатр, дитячий психіатр

Психіатр, психотерапевт

Психолог, нейропсихолог, груповий психоаналітик, психіатр