Сторінка 34. Лікарі в Києві (Печерський район)

Артем
Дуже хороший спеціаліст. Якось довелося звернутися до неї за допомогою. Все пройшло якомога краще. Уважно подивилася мене кілька разів. Після обстеження поспілкувалася зі мною, та написала заключення. Все просто супер! Рекомендую!
бодя
Олена Володимирівна, на мою думку, один з кращих УЗД-спеціаліст у нашому місті. Була у неї на обстеженні, все пройшло на найвищому рівні. Таких фахівців, я ще не зустрічала! Приємна та усміхнена жінка, яка співчуває чужій біді. Рекомендую!
Самый лучший специалист. Безмерно ему благодарна за лечение.
19 жовтня '16 г.
Алиса
Врач с большой буквы. Вернулось желание жить! Обращаемся только к этому врачу
Психотерапевт
Психотерапевт Цапін Ігор Миколайович спеціалізується на лікуванні хвороб психіки різних ступенів тяжкості. Надає консультації, в ході якої виявляє первинні проблеми психіки пацієнта, призначає сеанс або серію сеансів з метою відновлення психічного здоров'я людини до меж норми. Практикує психоаналіз, гештальт-терапію, екзистенціальну психотерапію. Проводить лікування алкоголізму і наркоманії шляхом кодування і гіпнозу, лікує розлад харчової поведінки за допомогою бесіди. Виводь з глибоких і затяжних депресій. Усуває хронічну втому нервової системи, неврози і інші тривожні стани. Практикує когнітивно-бихевиоральную терапію.
УЗД-фахівець, рентгенолог
Лікар-рентгенолог вищої категорії, лікар ультразвукової діагностики другої категорії. Протягом 28 років проводить рентгенологічні обстеження, інтервенційні лікувально-діагностичні втручання, контролює реєстрацію та облік пацієнтів. Спеціаліст Катковська Олена Володимирівна робить УЗД малого таза, УЗД лімфатичних вузлів, УЗД нирок та інші. Забезпечує оформлення висновків за результатами досліджень, все детально коментує, розповідає все особливості.
Дерматовенеролог, косметолог
Лікар спеціалізується на лікуванні гіпергідрозу, акне, розацеа, дрібних зморшок та доброякісних новоутворень шкіри. Виконує різні косметологічні маніпуляції. Проводить лазерну епіляцію, фракційне лазерне омолодження, плазмоліфтінг, інтимну пластику, міостимуляцію. Консультує з питань догляду за шкірою обличчя та тіла.
Київ б-р Дружби Народів, 14-16 (корп. 4, оф. 5 А) м.Звіринецька98м.Либідська224м.Деміївська315
Хірург, проктолог, судинний хірург
Лікар проводить різні хірургічні втручання на органах та м'яких тканинах. Виконав понад 10 000 операцій, з яких близько 500 лапароскопічних. Проводить герніопластику (видалення грижі), лапароскопічну холецістостомію, лапароскопічну адреналектомію та видалення щитовидної залози.
Ендокринолог, хірург
Досвідчений ендокринолог та хірург з кандидатським ступенем у медицині. Спеціалізується на лікуванні захворювань щитоподібної та паращитоподібних залоз, аутоімунного тиреоїдиту та раку щитоподібної залози. У своїй практиці Андрій Володимирович дотримується міжнародних протоколів та сучасних методів лікування. Серед операцій, Андрій Володимирович, можна виділити тиреоїдектомію, гемітиреоїдектомію та паратиреоїдектомію. Андрій Володимирович постійно стежить за інноваціями у своїй галузі та активно застосовує передові технології, такі як нейромоніторинг та Fluoptic, що дозволяє забезпечити безпеку та ефективність проведених процедур.
Невропатолог
Лікар-невропатолог, фахівець у лікуванні захворювань: розсіяний склероз, розсіяний енцефаломієліт, гостра та хронічна форма запальної полінейропатії, спінальний мієліт, аміотрофічний склероз, невропатія лицевого нерва, вестибулярні порушення.
Ендокринолог
Лікар ультразвукової діагностики
Має 20 публікацій у вітчизняних наукових виданнях, 2 патенти на винахід. Один із розробників методів малотравматичної високоінформативної пункції щитовидної залози.
Консультація по прайсу - від 600 грн, на період воєнного стану - від 450 грн (залежить від дослідження)
Сімейний лікар