Сторінка 35. Лікарі в Києві (Печерський район)

Мария В.
Просто чудовий лікар! Навіть не знаю, хто б зміг мені так ефективно допомогти вирішити мою проблему. Спеціаліст уважно оглянула ротову порожнину, проконсультувала мене. Та запропонувала усі можливі варіанти вирішення проблеми. Усім задоволена!
Марк
У моєї бабусі зламався зубний протез (чи як там воно називається). Ми звернулися до цього лікаря, щоб виготовити заміну старому. Лікар з усією відповідальністю підійшла до цього завдання. Уже за кілька днів все було готово. Дякую!
Марічка
Лікар була дуже уважна до дитини. Все зробила, дала мені рецепт на ліки, вони дуже допомогли. Я залишилася дуже задоволена і професійними якостями, і особистісними. Приділили достатньо уваги, надали кваліфіковану допомогу. Я всім задоволена.
Alex
Отримали детальну консультацію. Нашу дитину добре оглянули, все прокоментували та відповіли на всі наші запитання. Ми дуже задоволені прийомом. Спасибі величезне цьому чудовому спеціалісту. Будемо звертатися лише до неї! Дякую!
Дитячий офтальмолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням офтальмологічних захворювань у дітей. Проводить корекцію аномалій рефракції. Лікує амбліопії, косоокість, астигматизм, міопію і інші патології очей. Надає допомогу при травмах очей різного походження. В роботі використовує сучасні та традиційні методики.
Стоматолог-ортопед
Лікар спеціалізується на знімному та незнімному протезуванні зубів. Для уточнення діагнозу призначає рентгенографію, КТ верхньої та нижньої щелепи. Займається бюгельним протезуванням зубів. Лікує каріозні та некаріозні ураження зубів і їх ускладнення. В роботі використовує сучасні техніки та новітні стоматологічні матеріали.
Косметолог
Спеціаліст надає широкий спектр послуг в області косметології. Виконує чистку особи. В роботі використовує такі методики: биоревитализацию, плазмоліфтінг, мезотерапію. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Київ вул. Кловський узвіз, 7, БЦ Карнегі м.Кловська72м.Арсенальна134м.Дніпро3913
Психотерапевт
Психотерапевт Цапін Ігор Миколайович спеціалізується на лікуванні хвороб психіки різних ступенів тяжкості. Надає консультації, в ході якої виявляє первинні проблеми психіки пацієнта, призначає сеанс або серію сеансів з метою відновлення психічного здоров'я людини до меж норми. Практикує психоаналіз, гештальт-терапію, екзистенціальну психотерапію. Проводить лікування алкоголізму і наркоманії шляхом кодування і гіпнозу, лікує розлад харчової поведінки за допомогою бесіди. Виводь з глибоких і затяжних депресій. Усуває хронічну втому нервової системи, неврози і інші тривожні стани. Практикує когнітивно-бихевиоральную терапію.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на веденні вагітності, природних пологах та кесаревому розтині будь-якого ступеню складності. Крім того, проводить хірургічні гінекологічні втручання при пролапсі тазових органів, нетриманні сечі, поліпах тіла та шийки матки, доброякісних утвореннях матки та додатків, патології шийки матки тощо. Проводить повний спектр амбулаторної та стаціонарної допомоги: від планування вагітності, УЗД-діагностики, лікування запальних процесів до супроводу післяпологового періоду. Працює за принципами доказової медицини, індивідуального підходу та максимальної безпеки для пацієнта. Має великий досвід у критичних ситуаціях та складних клінічних кейсів. Має близько 40 статей, 4 патенти.
Ендокринолог
Врач-эндокринолог занимается диагностикой и лечением заболеваний эндокринной системы, ведет консультативный прием пациентов. Имеет высшую квалификационную категорию. В работе придерживается международных стандартов оказания медицинской помощи. Автор множества публикаций и монографий. Занимается гормональными расстройствами, сахарным диабетом, нарушениями в работе щитовидной железы.
Гінеколог
Лікар займається лікуванням, профілактикою і діагностикою захворювань жіночої статевої системи. Визначає функціональний стан органів, усуває запальні та інфекційні захворювання. Лікує уретрит, цистит, вагініт, бактеріальний вагіноз, ерозії. Займається медикаментозною терапією кіст.
Отоларинголог, дитячий отоларинголог, отоларинголог-хірург
Лікар проводить прийом дітей і дорослих, виконує поліклінічні операції, такі як: ендоскопія ЛОР-органів, кріотерапія слизової глотки і мигдалин, зозуля, промивання лакун мигдалин і т.д. Володіє навичками оперативного лікування: септопластика, конхотомія н/н раковин, радіохвильова електрокоагуляція н/н раковин та інше.
Гастроентеролог, дієтолог
Лікар-гастроентеролог та дієтолог, у своїй практиці поєднує клінічні знання з принципами доказової медицини. Є постійною слухачкою національних та міжнародних конференцій, що дозволяє застосовувати найактуальніші світові протоколи. Спеціалізується на лікуванні захворювань ШКТ, корекції метаболічних порушень та нутритивній підтримці при складних патологіях.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-09-20
Консультація гастроентеролога 1265 грн, дієтолога 1925 грн
Дерматовенеролог, косметолог
Лікар займається лікуванням патологій шкіри та волосся. Лікує гіпергідроз, акне, розацеа, випадання волосся, себорейний дерматит та доброякісні новоутворення шкіри. Виконує лазерну епіляцію, лазерне видалення дрібних судин, фракційне лазерне омолодження. Спеціалізується на мезотерапії, мікрострумовій терапії, дарсонвалізації та міостімуляції.
Київ Б-р Миколи Міхновського (кол. Дружби народів) 14-16, корп. 4, оф. 5 А м.Звіринецька98м.Либідська224м.Деміївська315