Сторінка 15. Лікарі в Києві (Печерський район)
Карпенко Анастасія Дмитрівна
Чудовий лікар, професіонал. Все чітко пояснила, дуже задоволені. Дуже вдячні!
26 квітня '26 г.
Максим Кияница
Я впервые узнал о том, что такое «папиллома» лишь тогда, когда она у меня появилась. Будучи неуверенным злокачественная ли она, я решил обратиться к дерматологу. Мне провела консультацию специалист Гаркавенко Юлия. Доктор она очень компетентный и грамотный. Удалили новообразование. Все прошло безболезненно и качественно, о чем можно судить по следам на моей коже. Хочу поблагодарить клинику и лечащего врача Гаркавенко Юлию за оказанные услуги! Спасибо и рекомендую!
02 листопада '21 г.
Моя родная сестра посоветовала обратиться к дерматологу в «Оксфорд медикал», а именно к Юлии Александровне. Несмотря на то, что она молодой врач, знает свою роботу на все 100%. Так как я обожаю домашних животных, столкнулась с лишаем. Назначенное лечение мне помогло.
Лена П.
Мама стала сильно переживать, что ноги покрылись венами и болят. Записал ее на прием к врачу, которого посоветовала подруга. И вижу, что есть результат.Мама довольна, говорит, что хороший доктор.
18 грудня '16 г.
Дерматолог, дерматовенеролог, трихолог
Чому я працюю лікарем?
Дерматологія — це моя пристрасть! Я радію, коли можу змінювати життя пацієнтів на краще, допомагаючи їм зберігати
здоров'я та красу.
Карпенко Анастасія Дмитрівна
26 квітня '26р.
Чудовий лікар, професіонал. Все чітко пояснила, дуже задоволені. Дуже вдячні!
Флеболог, хірург
Лікар-флеболог вищої категорії, кандидат медичних наук. Надає консультаційні послуги з питань діагностування, лікування та профілактики різних порушень судинної та лімфатичної системи людини. Займається лікуванням різних захворювань вен (варикоз, тромбоз, тромбофлебіт і ін.) Як хірургічним, так і терапевтичним способом. Займається проведенням склеротерапії (в тому числі і пінної) і косметичної венектомія.
Рентгенолог
Лікар-рентгенолог, проводить двухенергетичну рентгенівську денситометрію, займається діагностикою та лікуванням остеопорозу, а також інших патологій кістково-м'язової системи.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-05-08
Гепатолог, Інфекціоніст
Лікар вищої категорії, спеціалізується на лікуванні та діагностиці хронічних вірусних і не вірусних гепатитів та цирозів печінки будь-якої етіології. З 2002 р. доктор Янченко успішно виконав понад 500 процедур з узяття біопсії печінки.
Стоматолог-терапевт, ортопед
Лікар-стоматолог другої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в області терапевтичної стоматології, ортопедичної стоматології. Займається лікуванням карієсу різного ступеня і форм, клиновидних дефектів і некаріозних уражень зубів. Виконує естетичну реставрацію зубів, відновлення твердих тканин і коронкової частини зуба при кариозном процесі, ськолах, професійне відбілювання, всі види протезування.
Доктор Коваленко Артем Валерійович спеціалізується в області ортопедичної стоматології, виконує всі види протезування. Володіє такими діагностичними методиками, як конділографія, електроміографія, аксіографія, електроміографія. Проводить лікування пацієнтів з проблемами скронево-нижньощелепного суглоба. Виконує комплексне відновлення зубощелепної системи, установку металокерамічних коронок, безметалловой кераміки, вінірів, імплантатів.
Стоматолог-терапевт, Ортодонт
Доктор Золотаренко Юлія Геннадіївна - стоматолог-ортопед, ортодонт. Спеціаліст загальної терапевтичної практики. Протягом 8 років займається усуненням патологій ротової порожнини. Проводить естетичне відновлення зубного ряду. Спеціалізується на профілактичному чищенні зубів. Проводить комплексну терапію, розробляє індивідуальні схеми лікування.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Осауленко Н. А. спеціалізується в акушерстві та гінекології, їй присвоєно вищу лікарська категорія. Проводить консультації вагітних, приймає пологи, виконує процедури з усунення патологій матки і терапії інфекційних хвороб. Володіє методиками проведення УЗД, кольпоскопії, біопсії, аргоноплазменной аблації.
Світлана Юдіна – заслужений лікар України, лікар дерматолог вищої категорії, член Європейської та Української асоціації дерматологів і косметологів, головний лікар клініки, автор статей по дерматології та косметології. Вже 50 років розвиває сферу дермато-косметології України. Лікує пацієнтів. Навчає нових фахівців в авторській школі краси. Створює косметологічну продукцію dr.Yudina, розроблену спеціально для потреб українців.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-05-08
Доктор стоматолог першої кваліфікаційної категорії, спеціалізується в загальній і ортопедичної стоматології, ендодонтії, пародонтології (хірургічної та пластичної). Надає консультативні послуги з діагностики та лікування каріозних захворювань, пульпіту, пародонтозу і періодонтиту. Кваліфікований фахівець в протезуванні. Гаврилюк Ігор Володимирович член Асоціації лікарів пародонтологів України.
Київ
бул. Миколи Міхновського (Дружби Народів), 14-16 (корп. 3, оф. 1)
м.Звіринецька98м.Либідська183м.Видубичі3614