Лікарі хірурги в Києві (Печерський район)

Фільтр: (Знайдено 65 лікарів 7 відгуків) Сортування: (Оцінка)
Я довго шукала клініку та хорошого лікаря, щоб позбутися варикозу. Судинний центр «АнгіоЛайф» обрала вивчивши їхній сайт, відгуки пацієнтів та відомості про лікарів. Після консультації у Волошина Олександра Миколайовича та проведеного ним УЗД вен – зрозуміла, що не помилилася. А після проведення процедури ендовенозної лазерної коагуляції на правій нозі – я в цьому просто впевнена. У центрі все ідеально чисто та красиво. Персонал уважний, доброзичливий та готовий допомогти. Процедура майже безболісна без розрізів і наркозу. Після її закінчення мене пригостили чаєм і відпустили додому. Велике дякую за професіоналізм Волошину Олександру Миколайовичу. Окрема подяка медсестрам Насті і Яні, які готували мене до процедури та допомагали вирішувати організаційні питання. Дякую «АнгіоЛайф Київ» за те, що ви є! Ви дуже потрібні і про вас маєте знати! Готуюсь до процедури ЕВЛК на лівій нозі.
Шаповал Наталія
"Операция без боли и крови?" " Нет, не может такого быть",- думала я. Я ошибалась до того времени, пока не обратилась в сосудистый центр "Ангиолайф". 7 ноября мне была проведена процедура РЧА ствола БПВ слева. Мой лечащий врач Волошин Александр Николаевич - просто волшебник. Спасибо Вам большое за внимание и профессионализм. Благодарю медсестричку Вику, которая готовила к процедуре, успакаивала, подбирала компресионный трикотаж. Оборудование клиники на высочайшем уровне. Доброжелательная атмосфера, чистота... Готовлюсь к лечению правой ноги. Рекомендую всем знакомым. ВЫ - ЛУЧШИЕ!!!
пациент
Александр Николаевич доктор, которому можно доверить свое здоровье и жизнь
01 вересня '19 г.
Михеенко Ирина
От своего стилиста узнала о флебологе Волошине Александре Николаевиче. Уж очень его мне рекомендовали как специалиста. По рассказам все абсолютно безболезненно и не страшно. Прислушалась, поехала ...сделали УЗИ вен нижних конечностей, назначили день проведения ЭВЛК. Конечно же волновалась хотя врач рассказал все досконально, но вот такие мы пугливые .... Сама процедура прошла быстрее чем я ожидала, а самое главное врач по ходу процедуры рассказывал каждое свое движение тем самым меня успокаивая, что никаких внезапных действий не будет. Я смотрела клипы по TV. Все прошло на высшем уровне. Всего один прокол кожи ну и пару синяков которые со временем пройдут и вена запаяна. СПАСИБО!!!!! Успехов вам и процветания !
25 серпня '19 г.
Хирург, проктолог
Київ вул. Професора Підвисоцького, 4 А м.Звіринецька95
Судинний хірург, флеболог
Доктор спеціалізується в області флебологии і судинної хірургії. Лікує варикоз нижніх кінцівок, тромбози вен, аневризми судин, трофічні виразки. Проводить реконструктивні хірургічні втручання, спрямовані на відновлення магістрального артеріального кровотоку, Рентгенендоваскулярні операції, операції регионарной тромболітичної терапії. Виконує мініфлебектомію і пінну склеротерапію вен.
Консультація від 500 грн
Київ вул. Михайла Драгомирова, 14 А р.Печерський
Запоріжжя вул. Дніпровська, 24 / пр-т Соборний, 68 р.Шевченківський
Нейрохірург
Лікар є фахівцем у галузі нейрохірургії. Займається лікуванням черепно-мозкових травм і їх ускладнень, міжхребцевих гриж, стенозу хребетного каналу, гемангіом хребців та больових синдромів, пов’язаних із захворюваннями хребта. Активно відвідує конференції та семінари, постійно вдосконалюючи свої професійні навички.
Хірург, лікар УЗД
Хірург Негрієнко Костянтин Вікторович спеціалізується на операціях щитовидної залози і надниркових залоз, доброякісних утворень шкіри, м'яких тканин, ран і запальних процесів різної локалізації. Має багаторічний досвід роботи.
Хірург, проктолог, лікар УЗД
Хірург, онкохірург, онкогінеколог, торакальний хірург
Дитячий хірург
Лікар Дзюман Оксана Володимирівна - дитячий хірург. Досвід роботи 12 років. Лікар другої категорії. Спеціалізується на захворюваннях хірургічного профілю у дітей. Проводить консультативні прийоми, здійснює оперативні втручання. У своїй практиці використовує сучасні методики впливу. Здійснює первинні і профілактичні огляди. Консультує батьків з загальних питань. Приймає за попереднім записом. Надає невідкладну допомогу.
Пластичний хирург
Всесвітньо відомий пластичний хірург, кандидат медичних наук, з досвідом роботи більше 34 років. Розробив авторські методики ринопластики і підтяжки обличчя, які визнала світова спільнота пластичних хірургів. Навчив більше 500 хірургів-послідовників з усього світу у власній Школі пластичної хірургії. Президент товариства пластичних хірургів України USAPS. Засновник першого в Україні міжнародного конгресу пластичної хірургії і косметологи ICAMPS, який збирає провідних фахівців з усього світу. Регулярно виступає з докладами на міжнародних конгресах та конференціях з пластичної хірургії. Член ISAPS - найбільшої міжнародної організації сертифікованих пластичних хірургів. Був представником України в цій організації. Неодноразово був визнаний кращим пластичним хірургом України премією Stella Beauty Awards
Отоларинголог, пластичний хірург
Лікар отоларинголог, проводить оперативне ургентнимне лікування хвороб горла, носа, вуха, гортані, шиї і суміжних областей та діагностику ендоскопом. Є членом Європейського ринологічного суспільства.
Консультація від 720 грн
Пластичний хірург
Лікар-хірург, пластичний хірург, професор, має вищу кваліфікаційну категорію, вчений ступінь доктора медичних наук. Виконує всі види пластичних операцій по корекції форми обличчя, носа, вушних раковин, губ, повік. Проводить пластику молочних залоз, зміна форми і розміру грудей. Виконує естетичні малоінвазивні операції, мікрохірургію кистей рук. Учасник національних та міжнародних науково-популярних конференцій.