Лікарі психологи в Києві (метро Печерська)
Богдан Петров
Мені надано відмінне лікування, і я рекомендую Євгена Григоровича Царука як фахівця високої кваліфікації.
Світлана Шевченко
Доктор решает проблему конкретными действами. Очень рад, что в данной сложной ситуации я обратилась именно к нему. В данный момент я делаю все, чтобы с его помощью вернуть себя к нормальной жизни. Уверен, что получится и буду оставаться с ним на связи. Спасибо!
Катерина Р.
Хочу подякувати Євгену Григоровичу, він заспокоїв мене своїми словами, я зміг нормально виспатися. Він мені дуже сподобався, а також ті ліки, які він мені призначив мені допомагає. Всім рекомендуватиму його, а також сама ще звертатимуся в разі потреби.
Сергей Карпенко
Прийом сподобався, лікар уважний, про все розпитав, не намагався нав'язати мені дорогі медикаменти
Гомеопат, остеопат, психолог
Доктор Єлісєєва займається лікуванням гострих і хронічних форм хвороб за допомогою гомеопатичних препаратів. Застосовує психокоррекцию. Підбирає індивідуальні програми терапії гіподинамії і синдрому хронічної втоми, застосовує остеопатіческій техніки і краніосакральну діагностику. За допомогою фізичних вправ коригує патології хребта та порушення роботи внутрішніх органів. Консультує вагітних з приводу підготовки до пологів і післяпологового періоду, навчає спіральної гімнастики здійснює мезотерапию гомеопатичними засобами.
Консультація от 400 грн.
Психіатр, нарколог, психолог, психотерапевт
Займається ефективним лікуванням порушення працездатності, депресивних станів, синдрому хронічної втоми, страхів, тривоги, апатії та млявості, порушення сну, шизофренії, психічних розладів в осіб похилого та старечого віку. Лікувально-профілактична робота серед пацієнтів психіатричного, наркологічного профілів. первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування з подальшим підбором підтримуючого лікування. Також веде прийом англійською мовою.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-16
Консультація - 2800 грн
Психолог, Психотерапевт, Гипнотерапевт, Психосоматолог
Гореликова Олеся Александровна
Проводить сімейні консультації, сімейно-шлюбні парні консультації, індивідуальні консультації, тренінгові інтенсиви, психотерапевтичний консультативний процес. Також приймає ONLINE
Травматерапевпт, практичний психолог
Звенигородская Татьяна Александровна
EMDR спеціаліст
Консультація 2250 грн, онлайн
Психіатр, Психолог, Психотерапевт, Психосоматолог
Консультація - 1900 грн.
Психолог, Психотерапевт
Доктор Сухорукова Анастасія Андріївна надає пацієнтам послуги психотерапевта і психолога. Проводить індивідуальні та групові заняття психотерапією, веде семінари і тренінги. Займається вирішенням внутрішніх конфліктів, корекцією психосоматичного компонента захворювань. Лікує депресії, неврози, підвищену тривожність, перепади настрою. Консультує сімейні пари, і батьків з дітьми.
Психоаналітик, психолог
Девис Снежана Григорьевна
Лікар спеціалізується на психології, психоаналітиці та психотерапії. Проводить консультативний прийом, психоаналіз, психодіагностику, психоаналітично-орієнтовану психотерапію. Сніжана Григорівна консультує дорослих, сімейні пари, підлітків. Також лікар проводить психотерапію та супровід пацієнтів з онкологічними захворюваннями.
Психоаналітик психолог
Кеворкова Лилит
Психолог, Психотерапевт, Психосоматолог
Ковальчук Юрий Дмитриевич
Психолог, Сексолог, Сімейний психолог
Доктор Вернигор Ольга Сергіївна спеціаліст другої категорії, надає послуги сімейного психолога, сексолога. Займається лікуванням депресії, тривожності, нервозності, різних фобій, безсоння. Працює з сімейними парами, дітьми, підлітками. Вирішує сексуальні проблеми, допомагає справлятися з втратами пам'яті, стресами, придушення, гноблення, невдоволенням собою, неконтролюючих емоціями, агресивністю, дратівливістю.