Ковальчук Юрій Дмитрович

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Олег
10 серпня '25р.
Звернувся до Юрія після панічних атак. В AlmaSpace все організовано зручно, без зайвих формальностей. Рекомендую кожному, хто хоче стабільності.
Світлана
05 серпня '25р.
Психолог онлайн AlmaSpace допоміг знайти внутрішній спокій. Юрій уважно слухав і підтримував. Відчуття, що ти не сам навіть за тисячі кілометрів.
30 липня '25р.
Після консультацій із Юрієм почала краще спати і спокійніше реагувати на труднощі. В AlmaSpace приємно все - від спілкування з адміністратором до самої зустрічі.
Ігор
22 липня '25р.
Живу зараз у Берліні, шукав українського психолога - звернувся до AlmaSpace. Юрій працює глибоко, допоміг зрозуміти, що зі мною відбувається.
15 липня '25р.
Психолог Київ AlmaSpace допоміг мені відновити рівновагу після стресу. Юрій створює простір, де можна просто бути собою. Дуже ціную та рекомендую.
Наталя
10 липня '25р.
Переїхала до Чехії і відчула, що потребую підтримки. Знайшла AlmaSpace - онлайн-формат з Юрієм Ковальчуком чудово працює. Спокій повертається поступово.
Ірина
01 липня '25р.
Була на консультації в AlmaSpace - з перших хвилин відчула спокій і довіру. Юрій уважний, говорить просто про складні речі. Після кількох зустрічей зникла постійна тривога.
Андрій
05 травня '25р.
Довго не міг наважитися звернутись до психолога - і не пожалкував. Юрій Ковальчук допоміг розібратись у причинах втоми й роздратування. Атмосфера дуже професійна, без осуду.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Національний медичний університет ім. АА. Богомольця (2006) спеціалізація «Лікарська справа»
  • Національна медична академія післядипломної освіти імені Шупика (2014) «Клінічна психологія»
  • ВОППГП гештальт терапия. 1 ступень 2013-2014, 2-я ступень 2014-2018

Курси підвищення кваліфікації

• 2018 - базова програма «Психиатрична пропедевтика»
  • 2018 - 2019 - підвищення кваліфікації, основи психологічного консультування
  • 2019 - 2023 - ІІ ступінь психологічної практики (гештальт терапія + психоаналіз)

Психолог, психотерапевт, психосоматолог надає послуги

• Інивідуальні психоаналітичні сеанси

Психолог, психотерапевт, психосоматолог займається лікуванням захворювань

• Психологічні розлади