Сторінка 19. Лікарі в Києві (метро Печерська)

Наталія
Одного разу нам з донькою довелося потрапити на прийом до Марини Миколаївни. У моєї доньки сильно боліло вушко, вона була не спокійна та постійно плакала. Лікар уважно оглянула, призначила аналізи, а в подальшому лікування. Уже на наступний день, моїй донці стало набагато ліпше. Зараз взагалі почуваємо себе добре. Рекомендуємо!
18 грудня '19 г.
Роман
Дуже хороший лікар! Не так давно у мене на шкірі з'явилася невеличка ранка, яка ніяк не заживала. Я вирішив звернутися на консультацію до лікаря. Після того як мене оглянули, мені запропонували оперативне лікування. Як виявилося пізніше у мене був базальноклітинний рак шкіри. Його потрібно було негайно видалити. Що успішно зробив лікар. Дуже вдячний їй за кваліфіковану допомогу!
Онколог
Лікар спеціалізується на лікуванні доброякісних і злоякісних новоутворень. Проводить комплексну діагностику. Працює з усіма стадіями раку. Призначає терапію на підставі загального стану пацієнта, з урахуванням результатом біопсії і супутніх діагностичних заходів.
Спеціалізується на сучасних підходах до діагностики та лікування хронічних отитів, відновлення слуху після хірургічного втручання.
Дитячий офтальмолог
Спеціаліст в області лікування очних захворювань у дітей, володіє навичками апаратної діагностики та лікування.
Дерматолог, Косметолог
Врач-дерматолог, косметолог, выполняет все виды косметологических манипуляций. Ведет консультативный прием пациентов, подготовительную работу перед оперативным лечением, помогает в восстановлении после пластической хирургии. Выполняет мезотерапию, пептидную терапию, фототермолиз, проводит аппаратные косметические манипуляции. Занимается лечением угревой сыпи, гиперпигментации. Корректирует возрастные изменения кожи лица и тела.
Доктор Доброгорская Л.Д. проводить інтерпретацію лабораторних показників, ЕКГ, рентгенографії внутрішніх органів, спірографії, ультразвукового обстеження органів шлунково-кишкового тракту, гастрофіброскопії, ехокардіографії, і ін. Здійснює комплексне диспансерне спостереження за здоров'ям пацієнтів, включаючи пацієнтів з хронічними патологіями.
Педіатр, кардіоревматолог, Функціональний діагност
Лікар-педіатр, спеціалізується в областях лікування серцево-судинних патологій. Також компетентна в ревматології. Проводить весь спектр медичних процедур кардіологічного профілю, включаючи ехокардіографію. Практикує гомеопатичні терапію, а також консервативні методи лікування. Лікує гострі і хронічні захворювання, такі як, серцева недостатність, стенокардія, ішемія і аритмія, артеріальна гіпертензія.
Ендокринолог
Врач-эндокринолог занимается диагностикой и лечением заболеваний эндокринной системы, ведет консультативный прием пациентов. Имеет высшую квалификационную категорию. В работе придерживается международных стандартов оказания медицинской помощи. Автор множества публикаций и монографий. Занимается гормональными расстройствами, сахарным диабетом, нарушениями в работе щитовидной железы.
Анестезіолог
Лікар підтримує стан людини в критичних ситуаціях, підтримує життєво важливі показники. Спеціалізується на постановці епідуральної і спинний анестезії, ставить загальний наркоз. Проводить операції з виведення людини з коми, усуває анафілактичний шок і його наслідки. Бореться з гострою дихальною, серцевою і нирковою недостатністю.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань зубів і ясен. Розробляє профілактичні заходи щодо попередження розвитку карієсу. Лікує стоматит, гінгівіт, пародонтит і пародонтоз. Консультує з питань правильної гігієни ротової порожнини.
Лікар здійснює прийом пацієнтів з неврологічними захворюваннями. Проводить діагностику із застосуванням неврологічного, ортопедичного та мануально-м'язового тестування. Виконує всі види блокад. Володіє методикою ударно-хвильової терапії. Лікує біль в спині та шиї, радикуліт, запалення сідничного нерва, міжхребетні грижі, наслідки інсультів і травм.