Сторінка 41. Приватні лікарі в Києві

Рекомендую!!! Кваліфікований лікар
Наталья
Доктор супер!!!
Пришла на приём к доктору с целью прервать беременность, после разговора с доктором решила вынашивать и рожать. Спасибо большое за наше маленькое чудо!!!
Наталія
Працюю в школі, робота вимагає завжди бути в гарному настрої і на ногах. У мене з підліткового віку аднексит, більше 15 років лікую його, але все марно, сезонні загострення і постійні лікарнянні. Дякуючи Анні Володимирівні уже більше двох років мене не турбують мої яєчники. Скоро у мене весілля. З Божою і Анни Володимирівни допомогою я скоро стану мамою. Дякую Вам!
29 червеня '18 г.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Кузьміна Ганна Володимирівна - акушер-гінеколог, фахівець з ультразвукової діагностики. Спеціалізується на захворюваннях репродуктивної системи. Лікує безпліддя, становить коригувальні схеми терапії прі не виношування дитини. Веде облік вагітних. Приймає пацієнтів в консультативному режимі.
Київ вул. Петрицького, 17 (ЖК "Відпочинок") м.Святошин1410м.Житомирська186
Дерматолог, дерматовенеролог
Лікар дерматовенеролог вищої категорії. Надає послуги з діагностики та лікування шкірної висипки, захворювань, що передаються статевим шляхом, грибкових уражень шкіри і нігтів. Закінчив Український державний медичний університет.
Дерматолог
Лікар дерматовенеролог володіє сучасними методиками на комплексному догляді за проблемною шкірою, терапії хронічних, а також лікування бактеріальних та грибкових уражень шкірного покриву, різноманітних дерматитів, псоріазу, розацеа, себореї, всіх видів екземи, і т.д.
Дерматолог, терапевт, рефлексотерапевт, невролог, трихолог, епілептолог
Доктор Полищук Николай Андреевич специализируется области дерматологии, а также оказывает услуги трихолога, невролога и терапевта. Врач занимается лечением псориаз, витилиго, а также различных грибковых поражений кожного покрова. Специалист проводит диагностику волос, а также назначает эффективное лечение бронхиальной астмы. Имеет степень кандидата медицинских наук
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар-гінеколог-ендокринолог, має вищу кваліфікацію в області акушерства, гінекології, володіє навичками УЗ-діагностики органів. Займається супроводом вагітності, включаючи пацієнток з високими ризиками. Веде консультативний прийом і огляд, виявляє захворювання шийки матки, гормональні порушення роботи яєчників, патологій розвитку статевих органів, порушення менструального циклу, призначає лікування. Має ступінь кандидата наук. Автор ряду наукових робіт та патентів.
УЗД-фахівець, сімейний лікар
Доктор Дмитрик Олена Миколаївна пропонує пацієнтам послуги фахівця ультразвукової діагностики. Займається діагностикою організму, встановлює наявність патологічних утворень, структурних змін в органах. Досліджує стан кровоносних судин, черевної порожнини та нирок, щитовидної залози і лімфатичних вузлів, м'яких тканин і суглобів, органів малого таза.
Хірург
Доктор лікує різні захворювання хірургічними методами. Приймає пацієнтів із доброякісними новоутвореннями шкіри та м'яких тканин (фіброми, ліпоми, папіломи), гнійними захворюваннями шкіри та підшкірної клітковини (фурункули, абсцеси, флегмони). Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах з хірургії.
Лікар Тутченко Тетяна Миколаївна — акушер-гінеколог. Протягом 13 років займається терапією запальних та інфекційних захворювань репродуктивної системи. Спеціалізується в області гінекології. Веде облік вагітності. Допомагає жінкам відновити цикл. Займається плануванням вагітності.
Педіатр
Доктор Бегларян Степан Арутюнович — педіатр. Спеціалізується у дитячих захворюваннях загального профілю. Приймає пацієнтів у консультативному режимі. Проводить профілактичні огляди дітей першого року життя. Призначає індивідуальні схеми терапії вірусних та інфекційних патологій.
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, мамолог, лікар УЗД
Акушер-гінеколог. Гінеколог-ендокринолог. Мамолог. Гінеколог для дорослих, дітей і підлітків. УЗД фахівець (органи малого тазу, молочні залози, щитоподібна залоза). Спеціалізується в діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань, а також в галузі ендокринної гінекології дорослих та підлітків, мамології діагностика та лікування дисгормональних захворювань молочних залоз).УЗД фахівець ( органи малого тазу, молочні залози, щитоподібна залоза).