Сторінка 35. Приватні лікарі в Києві

Тетяна Виноградова
Я дуже задоволена роботою персоналу. Я була на прийомі у лікаря Іллючок Тетяни Петрівна, лікар дуже уважна, компетентна.
26 вересня '23 г.
Саакян Ганна
Раджу скористатися послугами дослідження та лікування проблем із зором саме у цій клініці. Доброзичливий персонал, тепла атмосфера , кваліфіковані спеціалісти, високоякісна апаратура -складові оздоровчого закладу. Були на прийомі вперше. Дитина отримала подарунок (м'яка іграшка) , а я, як матір, медичні вказівки для лікування зору. Нам не просто дали лист призначення, а все роз'яснили .. На першому поверсі знаходиться магазин оптики, де нам відразу допомогли з окулярами. Я вдячна Іллючок Т.П. за гарний дитячий настрій та кваліфіковану консультацію , дослідження та роз'яснення нашої проблеми.
16 листопада '23 г.
Паланік С.
Дякую за чіткість , відчуття що тебе слухають і піклуються про деталі які ти говориш , і в цілому як все виглядає , вже після прийому і деяких маніпуляцій , нарешті оку стало краще. Вдячний Тетяні Петрівні.
Анна Гризун
Сподобалось відношення персоналу, зробили якісне обстеження, дали зрозумілий висновок обстеження, та не навʼязували не потрібного лікування як інші клініки по зору. До того як прийшла сюди мені одразу поставили лікування лінзами або окулярами, а тут з якісного обстеження сказали, що проблема зовсім не критична і можна обійтися мінімальною підтримкою зору вітамінами та деякими краплями. Тому велике дякую лікарю Іллючок Тетяні Петрівні та її дівчаткам помічницям)
25 листопада '24 г.
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Лікар проводить діагностику та лікування всіх гострих та хронічних запальних станів очей, травм та пошкоджень органа зору, порушень рефракції у дорослих та дітей.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-07-28
Консультація від - 1200 грн
Офтальмолог, дитячий офтальмолог, ортокератолог
Лікар офтальмолог вищої кваліфікаційної категорії, дитячий лікар офтальмолог другої кваліфікаційної категорії. Фахівець із кастомізованої контактної корекції
Консультація від - 1200 грн
Дерматолог, дерматовенеролог
Лікар вищої категорії проводить консультацію з питань шкірних захворювань, становить план обстеження і призначає медикаментозне лікування. Спеціалізується на лікуванні вугрової висипки, псоріазу, бородавок, випадання волосся, алергічного і атопічного дерматитів. Також проводить видалення родимок, шрамів, келоїдних рубців.
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Невролог, вертебролог
Лікар-невролог Канівець Руслан Васильович займається лікуванням вегетосудинної дистонії, дорсалгій, мігрені. Також до лікаря слід звернутися у разі виникнення запаморочень, при емоційних розладах, порушеннях пам'яті, порушеннях кровообігу.
Київ просп. Леоніда Каденюка (Гагаріна), 17-В м.Чернігівська143м.Дарниця264
Дитячий, дорослий отоларинголог, сурдолог
Наталія Юріївна – дитячий та дорослий лікар отоларинголог, сурдолог. Проводить ендоскопічне обстеження гортані, носа та вух. Виконує такі процедури, як: промивання лакун мигдаликів, вливання лікарських засобів у горло, зупинка носових кровотеч, ушивання ран зовнішнього носа та вуха та ін. Лікує гайморит, ларингіт, отит, риніт та фарингіт. Проводить комплексну діагностику слуху, підбір та налаштування слухових апаратів.
Сімейний лікар
Доктор займається діагностикою та лікуванням різних захворювань у дорослих і дітей. Проводить отоскопію і ЕКГ, вимірює артеріальний тиск, веде консультативний прийом. Лікує бронхіт, пневмонію, виразкову хворобу, гастрит, панкреатит, тонзиліт, фарингіт, гіпертонічну хворобу, стенокардію.
Ендоскопіст, Хірург
Практикуючий лікар хірург-ендоскопіст вищої категорії, в сферу діяльності якого входить діагностична та лікувальна ендоскопія травного тракту у дітей і дорослих. Професійні компетенції лікаря: гастроскопія, колоноскопія, ендоскопічна біопсія тканин, діагностика хелікобактерної інфекції шлунка, ендоскопічна поліпектомія. Медичні послуги, що надаються доктором, виконуються на основі міжнародних стандартів і протоколів медицини, що виступає гарантією їх ефективності та якості. Бере участь в медичних наукових конференціях, з'їздах
Київ вул.Олександра Кониського, 38 (кол Тургенєва) м.Лук'янівська226м.Золоті ворота2612м.Хрещатик3713
Акушер-гінеколог, Маммолог, УЗД-фахівець, Сімейний лікар
Лікар-акушер-гінеколог, доктор сімейної медицини, спеціалізується на спостереженні вагітності, виконує весь комплекс маніпуляцій в області гінекології. Проводить консультативний прийом і огляд пацієнтів, виконує профілактику захворювань молочних залоз. Проводить хірургічні операції радіохвильовим методом, виконує УЗД маткових труб. Автор науково-популярних статей.
Кардіолог, сімейний лікар, лікар функціональної діагностики
Лікар спеціалізується в області кардіології, сімейної медицини та функціональної діагностики. Лікує захворювання органів травлення, дихальної, серцево-судинної та сечовидільної систем. Консультує з питань вакцинації. Виконує ЕКГ, спірографію, добове моніторування артеріального тиску і холтерівське моніторування ЕКГ.
Онкогінеколог, Онкохірург
Доктор Манжура Олена Петрівна - онкогінеколог, онкохірург. Досвід роботи 22 роки. Провідний спеціаліст в області оперативної гінекології. Лікар вищої категорії спеціалізується на захворюваннях репродуктивної системи. Проводить терапію патологій шийки матки. Спеціалізується на доброякісних і злоякісних новоутвореннях.
Київ вул. Петрицького, 17 (ЖК "Відпочинок") м.Святошин1410м.Житомирська186