Сторінка 105. Приватні лікарі в Києві

Наталія
Лікар робив ріноплатстику , зробив дуже охайно. Лікар чуйний та турботливий ! Хочу через пів року знов до нього робити мамопластику
01 липня '25 г.
Альона
Хочу висловити слова вдячності від нашої родини, за своєчасно надану і консультацію і медичну допомогу, і за вдало проведену операцію на серці, в інституті сердця, моєму коханому чоловіку і люблячому батьку. Вдячні Олександр Гєлаєвічу за його золоті руки, за його професіональний досвід, і за врятоване життя.
Очень довольна знакомством с Алексеем Юрьевичем. Уже сразу после консультации была спокойна и не переживала, настолько расположил к себе. Исправил мне нос, теперь я красотка, за что очень благодарна!
Тамара
Хочу поделиться своими впечатлениями о работе Алексея Юрьевича Журавля. Он исправил мою носовую перегородку, благодаря чему я снова нормально дышу. Ну, и внешний вид, конечно, улучшился. Клинику смело советую.
Отоларинголог, пластичний хірург
Лікар отоларинголог, проводить оперативне ургентнимне лікування хвороб горла, носа, вуха, гортані, шиї і суміжних областей та діагностику ендоскопом. Є членом Європейського ринологічного суспільства.
Консультація від 720 грн
Серцево-судинний хірург
Доктор Біцадзе Олександр Гелаевіч спеціалізується на хірургічних операціях серцево-судинної системи. Виконує різні види малоінвазивних і інвазивних втручань для лікування патології серцевого клапана, коронарної хвороби, атеросклерозу, хвороби перикарда. Учасник міжнародних конференцій і семінарів з кардіологічним профілем.
Педіатр
Лікар-педіатр першої кваліфікаційної категорії веде консультативний прийом, проводить діагностику запальних і інфекційних захворювань у дітей різного віку. Спостерігає малюків до одного року, інструктує батьків з питань грудного вигодовування та введення прикорму, також займається вакцинацією, включаючи складання індивідуального плану щеплень. Лікує інфекції верхніх дихальних шляхів.
Займається діагностикою, лікуванням хвороб дихальної системи, серця і судин, шлунково-кишкового тракту.
Сімейний лікар
Доктор Татарчук Юрій Вікторович — сімейний лікар загальної практики. Досвід роботи: 2 роки. Спеціалізується на загальних захворюваннях. Призначає терапію простудних, інфекційних і вірусних патологій. Приймає дорослих і дітей в приватному порядку. Призначає індивідуальні схеми лікування. Володіє навичками зняття та розшифровки ЕКГ.
Кардіолог
Лікар-кардіолог вищої категорії, здійснює лікування патологій кардіологічного, терапевтичного, а також ревматологічного напрямків, проводить діагностику холтерівське моніторування та ЕКГ. Є частим учасником науково-практичних конференціях за фахом в Україні та міжнародних конгресах.
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д) м.Печерська65м.Звіринецька1410м.Палац Україна3117
Лікар-стоматолог другої кваліфікаційної категорії лікує хвороби зубів у дорослих і дітей. Спеціалізується на терапевтичному та ортопедичному лікуванні. Медикаментозно лікує такі захворювання, як карієс і пульпіти. Також займається пломбуванням зубів і зубних каналів. Крім того, надає послуги виправлення неправильного прикусу.
Консультація
Лікар-дерматовенеролог спеціалізується на лікуванні гострих і хронічних інфекцій, в тому числі шкірних патологій, які передаються статевим шляхом. Досконало володіє навичками урологічних маніпуляцій, діагностичними методами.
Проктолог, Хірург
Доктор Никонова Ольга Олександрівна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Надає послуги хірурга-проктолога, діагностує і лікує захворювань молочних залоз. Розробляє заходи профілактики профільних захворювань. Проводить лігування геморою латексними кільцями, висічення анальної тріщини, видаляє кісти молочних залоз. Член Європейської асоціації лапароскопічних хірургів.
Київ вул. Олени Пчілки, 4 м.Позняки278м.Харківська348
Рентгенолог
Лікар-рентгенолог, проводить двухенергетичну рентгенівську денситометрію, займається діагностикою та лікуванням остеопорозу, а також інших патологій кістково-м'язової системи.