Лікарі хірурги в Києві (метро Осокорки)

Фільтр: (Знайдено 48 лікарів 5 відгуків) Сортування: (ПІБ)
Микола
Дякую лікарю Урологу - Резнік Владислав за професійну та швидку допомогу в лікуванні хвороби. Відвідував центр на Осокорках, приємно вражений ввічливістю персоналу та гарним відношенням до пацієнтів
Владислав
Сподобалось відношення лікаря, і те як пройшла консультація. В цей день же пройшов УЗД - Владислав Олегович доступно поясним всі показники, що як робити і чим лікувати. По повторним результатам аналізів ще раз прийшов на прийом. Проблему вирішив дуже швидко і без операції. Рекомендую всім також не затягувати з візитами до лікаря.
Дмитри
Одразу на консультації зробив УЗД, що дуже зручно. Лікар привітний, доступно пояснює. Все сподобалось
Леонід Ігорович
Рекомендую Владислава Олеговича як професіонала. Дякую за успішну операцію і швидке лікування моєї проблеми
Уролог, уролог-хірург, андролог, УЗД-спеціаліст, амбулаторний хірург
Лікує захворювання сечостатевої системи, проводить УЗД нирок, сечоводів, сечового міхура, передміхурової залози, мошонки. Виконує операції – обрізання крайньої плоті, пластику вуздечки та ін. видаляє перламутрові папули та папіломи інтимної зони радіохвильовим методом. Виконує оперативне лікування атером, ліпом, врослого нігтя.
Хірург, Пластичний хірург
мамолог, онкохірург
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-20
Хірург,ендоскопіст
Мамолог, Онколог, Хірург
Доктор Бобиляк Олег Романович спеціалізується в онкології, мамології та хірургії. Діагностує за допомогою аналізів крові на онкомаркер і біопсії, а також лікує рак молочних залоз. Хірургічним шляхом видаляє злоякісні новоутворення. Консультує в якості мамолога та оглядає груди на предмет наявності пухлин. Надає послуги лікування інших різновидів карциноми.
Дитячий хірург, Ортопед, Травматолог
Доктор спеціалізується в галузі дитячої хірургії, ортопедії і травматології. Займається накладенням гіпсових пов'язок, перев'язкою, зняттям швів, діагностикою та лікуванням розтягувань, вивихів. Бере участь в міжнародних конференціях і семінарах, регулярно підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Хірург, фахівець УЗД, пластичний хірург, лікар естетичної медицини
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить дослідження м'яких тканин, молочних залоз, органів мошонки, передміхурової залози, щитовидної залози, органів черевної порожнини та лімфатичних вузлів всіх локалізацій. Виконує ехокардіографію та здійснює пренатальну діагностику на різних термінах вагітності.
Дитячий хірург
Я лікар дитячий хірург . Займаюсь лікуванням всієї хірургічної, урологічної патології. В своїй роботі користуюсь сучасними підходами та протоколами лікування. Щодня оперую дітей з різними хірургічними захворюваннями.
Хірург-проктолог
Проктолог лікар, хірург першої категорії. Спеціалізується на плановій та екстреній хірургічній допомозі, виконанні планових та екстрених оперативних втручань, а також діагностичних та лікувальних маніпуляцій. Лікар займається лікуванням геморою, анальних тріщин, анального сверблячки, парапроктиту, кісти куприка, нориці прямої кишки та ін. Також лікар проводить діагностику раку прямої кишки.
Флеболог, хірург
Лікар володіє всіма сучасними методами виявлення і терапії патологій судинної системи. Лікує атеросклероз, вроджені артеріовенозні мальформації, тромбоз і тромбофлебіт вен нижніх кінцівок, трофічні виразки, судинні зірочки і варикоз.